CUSTOMER HOST
Antilooppi Management Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa huomisen työelämää ja mahdollistamassa mieleenpainuvia kohtaamisia, huipputason asiakaskokemusta ja auttamassa asiakkaitamme arjessa? Hienoa. Lue lisää!

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi kehittää pääkaupunkiseudulla työympäristöjä palveluineen. Vaikka me Antiloopilla vuokraamme tiloja, on meidän toimintamme keskiössä ihmiset ja toimiva työelämä. Rakennamme sitä yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja se muodostuu työhyvinvoinnista, vastuullisuudesta ja joustavuudesta.

Työn murros on muuttanut pysyvästi työn tekemisen tapoja ja paikkoja. Toimistot eivät enää ole yksittäisiä tiloja, vaan kokonaisvaltaisia työympäristöjä, jotka ruokkivat niin yksilön kuin koko työyhteisön hyvinvointia. Olemmekin kehittäneet POOL-joustotilaratkaisun vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Se tarjoaa tiloja muutoksen tahtiin joustavin ehdoin ja antaa mahdollisuuden yhdistää perinteisen yhden tilaratkaisun rinnalle parhaan ja toimivimman kokonaisuuden.

Oletko sinä etsimämme Customer Host?

Tulet työskentelemään aivan palveluidemme ytimessä, kiinteistömme aulassa. Olet luomassa ja mahdollistamassa merkityksellisiä kohtaamisia satojen ihmisten työpäivään. Sujuvoitat asiakkaidemme arkea, teet yhteistyötä ravintola- ja kiinteistöhuollon verkostomme kanssa ja tuet asiakkaitamme neuvottelu- ja tapahtumatuotannon onnistumisessa. Työhösi kuuluu perehdytys ja tiimimme jatkuva tuki. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat välittömyys, aitous, ratkaisukeskeisyys ja auttamisen halu.

Mikäli innostut uusista kohtaamisista ja ihmisläheisestä työstä mielenkiintoisessa työympäristössä ja omaat vastaavista tehtävistä vähintään kolme vuotta kokemusta, tämä paikka sopii sinulle erinomaisesti. Työssäsi suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön, muut kielitaidot ovat iso plussa.

Customer Hostina olet osa Antiloopin kasvutarinaa ja pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun fiksuimpiin työtiloihin innostuneeseen, nuorekkaaseen ja kannustavaan työporukkaan.

Kiinnostuitko?

Etenemme sopivien hakijoiden kanssa rekrytointiprosessissa mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 3.10.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-16369.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot