(Poistunut julkaisusta)

Customer Host, DNA kauppa Itis
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Nautitko ihmisten kanssa työskentelystä ja mietit missä pääsisit työskentelemään ainutlaatuisien asiakaskokemusten parissa?

DNA Kauppa haluaa tarjota asiakkailleen yhä parempaa palvelua ja tästä syystä etsimme Itikseen Customer Hostia pitämään myymälässä asioivista asiakkaista entistä parempaa huolta. Jos siis innostut ihmisistä, haluat kasvattaa osaamistasi ja kulkea kohti asiakaskokemusten ammattilaisuutta, on tämä paikka sinulle.

Haemme nyt energistä ja hyvän asenteen omaavaa Customer Hostia Itiksen DNA kaupan myymälään!

Customer Host on myymälässä asiakasta varten. Päätavoitteesi on asiakaskokemuksen ja jonotusajan viihtyvyyden parantaminen.

Menestyt työssäsi varmasti, kun olet ulospäinsuuntautunut, sanavalmis ja pidät hyvää asiakaspalvelua kunnia-asiana. Customer Hostina autat asiakkaita tutustumaan myymälän valikoimaan ja luot läsnäolollasi ympärillesi viihtyisän tunnelman ja varmistat hyvin asiakaskokemuksen.

Olet tärkeänä tukena myymälän myyjille ja helpotat omalla toiminnallasi asiakkaita ostopäätöksissä. Tarvittaessa hoidat myös koko asiakaspalvelutilanteen loppuun asti, mikäli tilanne niin vaatii.

Työtehtävän kuvaus:

- Asiakkaiden vastaanotto ja opastus myymälässä

- Myymälävalikoiman esittely

- Myymälävalikoiman ja esillepanojen ylläpito

- Asiakkaiden viihtyvyyden parantaminen

Pääset yllättämään asiakkaamme energisellä, positiivisella ja persoonallisella palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Tehtävän palkkaus on ICT TES:in mukainen. Hyvin hoidetusta työstä on mahdollisuus ansaita kuukausittain bonusta peruspalkan päälle! Tarjoamme määräaikaisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta operaattorimyynnin parissa! Lähtökohtaisesti timanttinen asenne riittää!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja parhaat tekijät kiinnitetään HETI!