(Poistunut julkaisusta)

Customer Focus Specialist
Staples Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

When your space works, everything works - Staples Finlandilla me tunnemme niin yritykset kuin erilaiset työympäristötkin.

Kansainvälisenä kokonaisratkaisujen toimittajana tavoitteenamme on luoda työympäristöjä, jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksiin, ja jotka auttavat ihmisiä tekemään työtään paremmin. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä löytämään juuri heille sopivat ratkaisut, tuotteet ja palvelut – oli tila mikä tahansa.

Staples Finland kuuluu kansainväliseen Staples Solutions konserniin, joka toimii yli 30:ssa Euroopan maassa. Staples Solutionsin pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa ja konsernin liikevaihto on 1,4MRD euroa. Staples Finland toimii Suomessa valtakunnallisesti, vuosikymmenten kokemuksella. Oma pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäessä on kaiken luovuutemme kehto – tilat ovat valmistuneet tänä vuonna ja pitävät huolen työssä viihtymisestä ja hyvinvoinnista.

Koetko riemua siitä, että jälleen yksi asiakas on tyytyväinen? Oletko aina halunnut tuottaa iloa ratkaisemalla asiakkaan haasteen ja samalla varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen?

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Customer Focus Spesialistia varmistamaan sen, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin ja palvelemme asiakkaitamme pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, tulevaisuudessa myös muita kanavia käyttäen.

Tehtävässä menestyminen vaatii iloista asiakaspalvelumieltä sekä tahtoa ylläpitää ja omalla panoksellaan kehittää asiakaskokemusta. Lisäksi perusedellytyksinä on hyvä olla perustaidot MS Office ohjelmien käytöstä sekä suomen, englannin ja mieluusti myös ruotsinkielentaitoa. Viihdyt meillä, jos olet rohkea, oma-aloitteinen ja tarkka etkä säikähdä nopeatempoista työympäristöä. Positiivinen ja utelias asenne ratkaisee, kaiken muun voit oppia.

Yhtiönä olemme muutosmatkalla – visiomme on olla parhaiden työympäristöjen tekijä. Saavutamme sen yhteistyöllä ja omistautumisella, pitäen asiakaslupauksen kirkkaana mielessä. Lupaammekin sinulle jatkuvaa muutosta, jonka lomassa pääset uudistamaan sekä meidän työkaluja, että tapaamme palvella asiakkaitamme. Arvostamme halua kehittää ja kehittyä, tarjoammekin erilaisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle. Henkilöstökokemus on koko organisaation agendalla, positiivisen kehityksen näkee ja tuntee meillä arjessa.

Uusi työympäristömme Helsingin Pitäjänmäessä on yrityksemme käyntikortti ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut.

Jos tunnistit itsesi ja uskot, että me voisimme olla seuraava polku urallasi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 23.2.2020. Haastatteluja järjestetään jo hakuajalla ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy numerosta 050 468 8382 ja Jenni Still numerosta 045 665 8000.