(Poistunut julkaisusta)

Customer Focus Specialist
STAPLES FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Koetko riemua siitä, että jälleen yksi asiakas on tyytyväinen? Oletko aina halunnut tuottaa iloa ratkaisemalla asiakkaan ongelman ja varmistamalla laadukkaan asiakaskokemuksen?

 

Asiakaspalvelutiimimme kaipaa terveydenhoitoalan tuotteistoa tuntevaa asiakaspalvelijaa, Customer Focus Specialistia. Ainoita vaatimuksiamme ovat terveydenhoitoalan tuotteiston tunteminen, sujuva englanninkielen taito, Microsoft Office ohjelmien sujuva käyttö sekä positiivinen palveluasenne ja iloinen mieli. Kaiken muun voit oppia.

Asiakaspalvelumme hoidetaan pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, tulevaisuudessa myös muita kanavia käyttäen. Tässä työssä pääset hoitamaan montaa asiaa samanaikaisesti. Työ pitää sisällään mm. asiakaskontakteihin vastaamista ja yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16. 

Yhtiönä olemme matkalla muutokseen – visiomme on olla parhaiden työympäristöjen tekijä ja saavutamme sen yhteistyöllä, omistautumisella ja pitäen asiakkaan aina etusijalla.  Lupaammekin sinulle jatkuvaa muutosta, jonka lomassa pääset kehittämään sekä meidän tapaa palvella asiakkaitamme että tapoja ja työkaluja, joilla sen teemme. Arvostamme halua kehittää ja kehittyä ja tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle.

Jos tunnistit itsesi ja uskot, että me voisimme olla seuraava polku urallasi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 22. syyskuuta, osoitteeseen HRFinland@staples-solutions.com.  Emme varmasti onnistuneet avaamaan toimenkuvaa tai kulttuuriamme riittävästi, joten Customer Focus Manager Anna Neittamo vastaa kysymyksiisi 11.9 klo 13-14, tavoitat hänet numerosta 050 502 0260.