(Poistunut julkaisusta)

Customer Experiences Specialist, Jyväskylä
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Mitä me etsimme

Etsimme joukkoomme innokkaita työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Jyväskylään. Työssä pääset kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi Telian tuotteiden ja palveluiden parissa.

Olet ennakkoluuloton, positiivinen ja sinulla on oppimishaluinen asenne. Haluat haastaa itseäsi jokapäiväisessä työssäsi ja nautit tavoitteista ja niiden ylittämisestä. Työ tapahtuu pääasiassa puhelimitse, joten sanavalmius ja rohkeus vievät sinut vielä pitkälle. Mahdollistamme kehittymisesi ja menestyksesi valmentajien monipuolisella myyntikoulutuksella. Meillä tekijät ovat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa osaamistaan.

Mitä sinä saat

Saat kokoaikaisen vakituisen työn, jossa työajat sijoittuvat arkisin klo 9:00-20:00 väliin ja lauantaisin 10:00-18:00 väliin. Työajat ovat joustavat, ja niihin voit myös itse ennalta vaikuttaa. Saat ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen tuntipalkan ja tietysti lisäansioita myyntituloksista – kuten sanottu, lopulliseen palkkaasi vaikutat sinä itse! Ja mikä parhainta, saat innostavan työporukan, jossa tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat arkipäivää ja auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa CX Manager Anne Piirainen, puh. 0503407874 arkisin klo 8-16. Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään rekrytointiprosessin etenemiseen liittyvissä kysymyksissä, fi.mpgs.cx.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Haku sulkeutuu 19.5.2019, joten jätä hakemuksesi mieluummin enemmin kuin myöhemmin osoitteessa www.manpower.fi.

Löydät somesta toimistomme meininkiä sekä myös myyjiemme kuulumisia, käy tutustumassa:

https://www.facebook.com/mgsCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/mgs_customer_experiences/