(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER EXPERIENCE MANAGER
Siili Solutions Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Kuulostaako mahdottomalta? Ei meidänkään mielestämme! Siksi etsimme nyt sinua, ratkaisumyynnin ammattilainen, vahvistamaan kasvavaa palvelusektoreille kohdennettua liiketoimintaamme.

Meidän tehtävämme Siilillä on antaa sinulle avaimet onnistua tehtävässäsi. Sinun tehtäväsi on löytää asiakkaiden liiketoimintahaasteet, joiden ratkaiseminen on tulevaisuuden tuloksen kannalta tärkeintä. Rakennat ratkaisuja asiakkaittemme monipuolisiin liiketoimintahaasteisiin yhdessä Siilin ammattilaistiimin kanssa.

Mitä teet?

Tarjoat uusille ja nykyisille asiakkaillemme lisäarvoa tuovia digitaalisia palveluja. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä ratkaisumyynnistä esim. media, telecom, vähittäiskaupan tai IT- palveluiden suurasiakkaille ja tuloksellisesta työstä sisäisten asiakkuustiimien kanssa. Halusi onnistua ja ammatillinen kunnianhimosi ohjaa sinua oppimaan uutta ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaittemme eduksi. Sinulla on vahva näkemys palvelutoimialojen haasteista, uteliaisuutta etsiä haasteiden juuret ja riittävästi nöyryyttä löytää keinot niiden taklaamiseksi. 

Kuka olet?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus digitalisoituvan palvelubusineksen haasteista ja ratkaisumyynnin track record on ollut osaltasi nousujohteinen. Haluat kaupallistaa asiantuntijoiden osaamista ja johtaa tuloksellisia asiakkuustiimejä myös jatkossa.
Sinulla on asiantuntemusta ja tahdonvoimaa vaikuttaa ja vakuuttaa CXO-tason päättäjät. Palat halusta kasvattaa verkostojasi ja auttaa asiakkaitasi valloittamaan tulevaisuuden. Työskentely kanssasi on mutkatonta, ja ilmaisusi on sujuvaa niin livenä kuin kirjallisestikin.

Miksi Siili?

Me olemme alamme huippuja, ja niin olet sinäkin. Asetamme riman korkealle, mutta tiedämme, että sinulla on meille paljon annettavaa ja yhdessä onnistumme. Saat meiltä vapautta, vaikuttavuutta ja kiitoradan kasvuun. Pääset tekemän töitä yhdessä rentojen, mutta rautaisten ammattilaisten kanssa. Silloin, kun kunnianhimoiset osaajat ja vaativat asiakkaat kohtaavat, syntyy lopputuloksena ainutlaatuisia ratkaisuja.

Haluamme olla paras työpaikka kaikelle digitalisaation parissa tehtävälle asiantuntijatyölle. Siksi haluamme pitää sinusta myös hyvää huolta. Arvostamme myös vapaa-aikaasi vastapainona tinkimättömään panokseesi työpaikalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Miia Langhoff, puh. +358 207 420 532  Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella varustettuna viimeistään 21.11.2019. www.mercuriurval.fi viite: FI-14664