(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER EXPERIENCE MANAGER
Siili Solutions Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Kuulostaako mahdottomalta? Ei meidänkään mielestämme! Siksi etsimme nyt sinua, ratkaisumyynnin ammattilainen, vahvistamaan kasvavaa Industry-liiketoimintaamme.

Meidän tehtävämme Siilillä on antaa sinulle avaimet onnistua tehtävässäsi. Sinun tehtäväsi on löytää asiakkaiden liiketoimintahaasteet, joiden ratkaiseminen on tulevaisuuden tuloksen kannalta tärkeintä. Rakennat ratkaisuja liiketoimintahaasteisiin yhdessä Siilin Industry –yksikön raudanlujien ammattilaisten kanssa. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä ratkaisumyynnistä teollisen alan suurasiakkaille, ja asiakkuustiimien tuloksellisesta johtamisesta.

Mitä teet?

Olet mukana luomassa konkreettisia ratkaisuja valmistavan teollisuuden asiakkaiden liiketoiminnan kannattavan kasvun varmistamiseksi. Yhdistät lisäarvoa tuovia digitaalisia palveluja, strategista näkemystä, luovaa suunnittelua, informaationhallintaa sekä teknologia-osaamista. Nälkäsi onnistua ja ammatillinen kunnianhimosi ajavat sinua oppimaan uutta ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaiden eduksi. Sinulla on vahva näkemys teollisen toimialan haasteista, uteliaisuutta etsiä haasteiden juuret ja riittävästi nöyryyttä löytää keinot niiden taklaamiseksi.

Kuka olet?

Haluat tehdä töitä parhaiden ammattilaisten kanssa, jotka tavoittelevat kanssasi rohkeasti aina parempaa kuin eilen. Sinulla on riittävä kokemus digitalisoituvan teollisen toimialan haasteista ja ratkaisumyynnin track recordisi on nousujohteinen. Haluat kaupallistaa asiantuntijoiden osaamista ja johtaa tuloksellisia asiakkuustiimejä myös jatkossa.

Sinulla on osaamista tunnistaa oikeat päätöksentekijät ja näkemystä ja tahdonvoimaa vaikuttaa ja vakuuttaa heidät ratkaisusta. Palat halusta kasvattaa verkostojasi ja auttaa asiakkaitasi valloittamaan tulevaisuuden. Työskentely kanssasi on mutkatonta, ja ilmaisusi on sujuvaa niin livenä ja kirjallisestikin.

Miksi Siili? Miksi juuri minä?

 

Me olemme alamme huippuja, ja niin olet sinäkin. Asetamme riman korkealle, mutta tiedämme että sinulla on meille paljon annettavaa ja yhdessä onnistumme. Pääset tekemän töitä yhdessä rautaisen hyvien, mutta rentojen kollegojen ja rohkeiden ratkaisujen parissa. Kun kunnianhimoiset osaajat ja vaativat asiakkaat kohtaavat, lopputuloksena syntyy ainutlaatuisia ratkaisuja. Saat meiltä vapautta, vaikuttavuutta ja kiitoradan kasvuun.

Haluamme olla paras työpaikka kaikelle digitalisaation parissa tehtävälle asiantuntijatyölle. Tehtävämme on kasvattaa sinusta maailman paras omalla alallasi. Siksi pidämme sinusta myös hyvää huolta. Arvostamme myös vapaa-aikaasi vastapainona tinkimättömään panokseesi työpaikalla.

Me teemme tätä rakkaudesta lajiin. Jos itse tunnet saman rakkauden valmistavaa teollisuutta ja versio kerrallaan paranevaa digitaalista maailmaa kohtaan, hae rohkeasti!

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI- 13684 viimeistään 23.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Senior Consultant Anni Saarinen 040 710 8656.