Customer Experience asiantuntija ohjelmistotaloon
Solteq Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko kokenut tai urasi alkupuolella oleva teknisen asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluaa liittyä innostavaan joukkoomme työskentelemään Tekso Cloud ja Tekso Web -järjestelmiemme parissa, yhdessä suomalaisten kaupanalan asiakkaiden kanssa? Etsimme nyt asiakkaallemme Solteqille kokoaikaista, asiakaspalveluhenkistä Customer Experience -asiantuntijaa toimimaan osana 2. tason asiantuntevaa tukitiimiä.

Tehtävä

Asiakastuen ammattilaisena ratkaiset asiakkaidemme päivittäisiä, järjestelmän käyttöön liittyviä pulmia, opastat asiakkaitamme järjestelmän käytössä sekä osallistut käyttöönoton tehtäviin. Työ on tiimityötä ja toimit osana erittäin ammattitaitoista Tekso-tiimiä. Tyypillinen työpäiväsi sisältää asiakkaiden neuvontaa sekä heidän raportoimien havaintojen selvittelyä niin yksin kuin yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tiedotat asiakasta tilannepäivityksistä ja tarvittaessa kommunikoit asiakkaiden kanssa myös lyhyissä palavereissa. Halutessasi tehtävänkuvaasi voi sisältyä myös ohjelmistovirheiden korjaamista tai pienimuotoista ohjelmistokehitystä. Tekso tiimissä on tarjolla monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja saat niihin asianmukaisen laajan tuen sekä koulutuksen.

Tekso tiimimme toteuttaa ja toimittaa Solteqin omia Tekso Cloud ja Tekso Web -ohjelmistoja, sekä on näiden lisäksi mukana myös monikanavaisen kaupan kokonaisuuksien toimittamisessa, jossa toisena osana on esim. WooCommerce verkkokauppa. Sinun ei tarvitse olla supersankari, mutta sinulla täytyy olla hyvä kyky oppia uuden järjestelmän käyttö ja asiakaspalvelun täytyy olla sinulle luontaista. Takana ei siis tarvitse välttämättä olla kymmenien vuosien kokemusta, kunhan sinulla on halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 8–16, mutta tarvittaessa työ saattaa sisältää myös vuorotyötä (iltavuorot tai viikonloput). Tehtävässä tulet työllistymään Barona IT:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme Solteqissa. Sijaintisi voi olla esimerkiksi Tampereella tai PK-seudulla, mutta voit myös toteuttaa tehtävää etänä sijainnistasi riippumatta.

Sinä

Arvostamme sinussa seuraavia:

 • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Sinulla on luovaa ja sinnikästä ongelmanratkaisukykyä
 • Olet ratkaisukeskeinen, ystävällinen ja kommunikoit selkeästi
 • Omaat intoa kehittyä ja halua tutustua monipuolisesti erilaisiin osaamisalueisiin ja työtehtäviin
 • Kykyä toimia omatoimisesti ja sujuvasti erilaisten asiakkuuksien ja ihmisten kanssa
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä
 • Olet haasteita ja hektistä työtä pelkäämätön sekä toimintatavoiltasi ketterä niin kuin mekin

Tehtävässä on eduksi, jos olet aikaisemmin työskennellyt kassa- ja myymäläjärjestelmien parissa tai tunnet vähittäiskaupan tai ravintolaliiketoiminnan prosesseja: asiakaspalvelu, myynti, maksaminen, varasto ja tilaustoiminnot.

Kiinnostuitko? lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1511909
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Tampere, Jyväskylä