(Poistunut julkaisusta)

Customer Engineer
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme uutta jäsentä Nebulan Tarjooma- ja Presales-asiantuntijatiimiin Helsinkiin. Tiimimme vastaa kaikkien palveluidemme kaupallistamisesta, myynnin tuesta ja kehittämisestä. Vastuullamme on myös jakaa tietoutta uusista teknologioista, toteutustavoista ja palveluista niin asiakkaille kuin sisäisille sidosryhmille ja rakentaa niistä asiakkaillemme parhaiten soveltuvia ratkaisuja.

Konesaleistamme tuotetaan melkein joka viides suomalainen verkkopalvelu ja sadat suomalaiset yritykset ovat ulkoistaneet konesalitoimintansa meille. Asiakkaamme ovat kiinnostuneita esimerkiksi saatavuuden parantamisesta, skaalautuvuudesta tai konteista. Tässä roolissa tehtävänäsi on suunnitella heidän tarpeitaan tukevia ratkaisuja. Sinun ei tarvitse olla myynnin tuen konkari, mutta sinulla on teknistä taustaa ja olet halukas kasvamaan ratkaisusuunnittelun, palveluiden kaupallistamisen ja asiakasrajapinnan parissa.

Vastuullesi kuuluvat myynnin tekninen tuki, ratkaisujen suunnittelu asiakasprojekteissa sekä esitykset ja demot asiakastapahtumissa. Meillä sinusta muokkautuu Nebulan palveluiden syväosaaja, joka huolehtii yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa myyntiorganisaatiomme koulutuksista ja teknisen osaamisemme kehittämisestä.

Olet mukana tärkeimmissä asiakashankkeissa varmistamassa, että asiakas saa tarpeensa mukaisen parhaan mahdollisen ratkaisun ja osaat myös viestiä sen tuomat edut. Ylläpidät teknistä osaamistasi ja nostat asiakastarpeita esille myös muulle organisaatiolle palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Palat halusta kiertää verkostoitumassa erilaisissa tapahtumissa ja luomassa myynnille uusia kontakteja. Jos haluat sekä sparrata asiakkaan teknisten vaikuttajien kanssa, miten heidän arkkitehtuurejaan voisi kehittää, että tukea myyntiorganisaatiotamme rakentamaan asiakkaalle voittava ratkaisu, olet etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta

  • konesaliteknologioiden tuntemusta (storage, virtualisointi, varmuuskopiointi, DR)
  • kiinnostusta ja/tai osaamista pilvialustoihin liittyen (AWS, Azure, OpenStack)
  • tietoliikenteen tuntemusta (verkotus, palomuurit, VPN)

Lisäksi olet halukas oppimaan organisaatiomme tuella ict-palveluiden tuottamista ja myyntiä, arkkitehtuuri- ja ratkaisusuunnittelua sekä esiintymis- ja viestintätaitoja asiakasrajapinnassa. Positio mahdollistaa uralla kehittymisen esimerkiksi vaativiin presales-tehtäviin, tuotehallintaan tai konsultointiin.

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja osaavassa asiantuntijatiimissä, rennon ja viihtyisän työympäristön kompaktin kokoisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alan huipulla. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen yksityisen sairaskuluvakuutuksen, ympärivuorokautisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme infovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.8.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Service Offering Markus Vuorinen, p. 040 351 8207, markus.vuorinen@nebula.fi.