(Poistunut julkaisusta)

Customer Data Scientist
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2018

Carunan tavoitteena on nostaa asiakaskokemus ja asiakaspalvelu kokonaan uudelle tasolle. Tämä edellyttää timanttista ja systemaattista asiakkaiden ymmärrystä. Tämän johdosta etsimme Customer Data Scientistiä Carunaan, asemapaikkana Espoo.

Vastaat asiakastietoon keskittyvien data-analytiikkaratkaisujen rakentamisesta Carunalla käyttäen niitä analytiikan työkaluja, joiden asiantuntija olet. Tuottamasi analytiikka antaa liiketoiminnalle edellytykset ymmärtää syvällisesti asiakkaiden tarpeita ja niiden muutoksia sekä luo edellytykset palvelujen ja asiakkuuden hoidon tavoitteelliselle kehittämiselle. Osallistut myös liiketoiminnan kehitysprojekteihin ja tunnistat kohteet, joissa data-analytiikasta voidaan saada etuja. Tuet ja koulutat myös liiketoiminnan henkilöitä datan käytön hyödyntämisessä. Pystyt elämään osaltaan epätäydellisen datan kanssa ja pystyt auttamaan Carunaa datan laadun kehittämisessä.

Raportoit Carunan Asiakkuuksien kehitysjohtajalle ja toimit läheisessä yhteistyössä sekä liiketoiminnan että ICT-yksikön kanssa.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useiden vuosien tuloksekas kokemus data-analytiikasta sekä jatkuva halu kehittyä tehtävässäsi. Lisäksi omaat terävän kaupallisen ajattelun ja halun ymmärtää liiketoimintaprosesseja.  

Olet hyvä määrittelemään ja jäsentämään ongelmia, hallitset hyvin tilastolliset menetelmät, tietokantakyselykielet, ohjelmoinnin sekä olet luonnollisesti tietokantaohjelmien huippuosaaja. Osaat myös käsitellä ulkoisia datan lähteitä.

Kokemus sähkönsiirtoverkoista ja energiatoimialasta lasketaan eduksesi. Olet palveluhenkinen, ulospäin suuntautunut korkeasti motivoitunut ammattilainen. Parannat toimintaa jatkuvasti rakentavalla otteella. Sinulla on erinomaiset esiintymistaidot, ja kommunikoit sujuvasti englanniksi ja suomeksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle elämäsi tilaisuuden rakentaa alusta lähtien asiakasanalytiikan ratkaisun, esimerkiksi data laken avulla, käyttäen haluamiasi työkaluja. Saat loistavan tilaisuuden osaamisesi kasvattamiseen analytiikan parissa yhdessä sähkön jakelun ammattilaisten kanssa. Tehtävä antaa näköalapaikan sähkönjakeluliiketoimintaan ja erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi uusiin haasteisiin.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Heikki Linnanen, puh. 040 538 8467 tai sähköposti heikki.linnanen@caruna.fi, 11.5. klo 15-16 tai 15.5. klo 13-14.