Customer Data Engineer
Snowfox Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Olemme tiimi intohimoisia kehittäjiä ja bisnesihmisiä ja autamme yrityksiä automatisoimaan ostolaskujen käsittelyprosessia kehittämällämme SaaS-palvelulla. Ostolaskujen käsittelyprosessi on yksi taloushallinnon aikaa vievimmistä prosesseista, joka sisältää valtavasti manuaalisia työvaiheita. Kehittämämme tekoälyn avulla ostolaskuprosessi saadaan pitkälti automatisoitua ja manuaalisen työn määrä minimoitua. Lokakuussa 2021 julkaisimme myös uuden palvelun nimeltään Carbonfox, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa yhtiön hiilijalanjäljestä suoraan ostolaskudatasta. Palvelun avulla tuemme asiakkaidemme toimia kohti hiilineutraaliuutta.

Hyödynnämme Saas-palvelumme kehitystyössä tuoreimpia teknologioita, pilviarkkitehtuureita ja data science -työkaluja rakentaessamme maailman edistyksellisintä taloushallinnon sekä hiilijalanjäljen laskemisen ratkaisua. Ratkomme suurta ja aitoa ongelmaa, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaidemme kilpailukykyyn ja hiilijalanjälkeen vaikuttamiseen. Snowfox.AI:n missio on olla paras kumppani vähentämään taloushallinnon manuaalista työtä, tukemaan yhtiön hiilijalanjäljen reaaliaikaista johtamista ja auttaa asiakkaitamme hyödyntämään tekoälyn potentiaalia.

Nyt etsimme kasvavaan tiimiimme Customer Data Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen

Customer Data Engineerinä tulet:

• Tekemään testiajoja ja data-analyysiä uusien ja olemassa olevien asiakkaiden datalla

• Auttamaan asiakkaita ymmärtämään Snowfox.AI -palvelun hyödyt ja mahdollisuudet data-analyysin avulla

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden oppia tekoälyn rakentamista

• Vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä

• Joustavat mahdollisuudet vaikuttaa työhösi, mm. etätyömahdollisuuden

• Inspiroivan työyhteisön, joka rohkaisee sinua kehittymään parhaaksi työssäsi!

Odotamme sinulta:

• Aitoa kiinnostusta taloushallinnon dataan, sen analysointiin ja asiakkaiden prosesseihin

• Positiivista ja ratkaisuhakuista asennetta

• Kommunikointikykyä asiakkaiden, kehittäjien ja bisnesosaajien kanssa

• Käytännön kokemus ohjelmointikielistä kuten Python on plussaa

• Sujuvaa englannin ja suomen kielen osaamista

Työkulttuurimme & tapamme tehdä töitä:

Jatkuva uuden omaksuminen ja kehittäminen ovat keskeinen osa kulttuuriamme. Olemme ymmärtäneet, että täysin uudenlaisen konseptin kehittäminen lähtee halustamme kokeilla ja oppia sellaisia asioita, joita kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Kulttuurissamme oppiminen onkin osa työn arkea ja päivittäistä tekemistä. Meille vanhat tavat ja mallit eivät riitä. Haluamme haastaa perinteisiä toimintatapoja ja ajatella vanha uudelleen.

Otamme tarvittaessa rohkeasti uusia teknologioita käyttöön. Työtavoissamme korostamme tuottavuutta ja asiakkaalle luotavan arvon merkitystä. Emme anna prosessien kangistaa toimintaamme emmekä hierarkioiden supistaa ajatteluamme. Tekeminen ja tulokset ratkaisevat. Sen sijaan, että käyttäisimme työssämme valtavan määrän aikaa suunnitelmien laatimiseen, meillä on arjessa lupa tutkia, kokeilla, oppia ja löytää ketterästi parhaat ratkaisut.

Etätyömahdollisuus.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä CV, lyhyt kuvaus osaamisestasi ja palkkatoiveesi 26.1.2022 mennessä. Kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Arja Martikainen arja.martikainen(at)barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot