(Poistunut julkaisusta)

Customer Data Analyst
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Etsimme pääkonttorillemme Helsingin Sörnäisiin vakituiseen tehtävään kehitysmyönteistä ja innostavaa Customer Data Analystia.

Tehtävässäsi luot tietojohtamisen kulttuuria ja kehität asiakastiedon hallintaamme. Vastaat siitä, että analytiikan keinoja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä ja tietopääomamme hyödyntämisessä myös asiakkaidemme tarpeisiin. Laadukas asiakaskokemus ohjaa sinua työssäsi. Olet osaltasi mukana harmonisoimassa myyntiprosessia ja luomassa tulevaisuuden näkymää asiakkuuksien hoitoon.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä valmiudet kehittää asiakasdatan laadunvarmistamisen prosessia ja luoda askelmerkkejä kehitystyöhön yhdessä liiketoiminnan kanssa. Pystyt toimimaan suunnan näyttäjänä järjestelmien muutosprosessissa ja osaat hyödyntää tehokkaasti olemassa olevaa asiakasdataa. Sinulla on jo kokemusta analyyttisen työn parista ja olet jo kenties päässyt hyödyntämään osaamistasi liiketoiminnan kehittämisessä. Osaat käyttää asiakastiedon hyödyntämisen työkaluja ja ymmärrät isoja kokonaisuuksia. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen sekä myynnin ja liiketoiminnan tuen kanssa, joten olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen työntekijä, joka osaa esittää perusteltuja näkemyksiä ja toisaalta taas kuunnella sekä olla avoin uusille ajatuksille.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 16.8.2020.