(Poistunut julkaisusta)

Customer Care Specialist
Verisure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haluatko tehdä työtä millä on merkitystä?

Me Verisurella olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen Suomessa jo yli 25 vuotta. Ammattimaisesti valvotut murto- palo- ja vuototurvajärjestelmämme turvaavat jo lähes 80 000 asiakkaamme kotia ympäri Suomen.

Haemme nyt kesäkaudelle 2019 Customer Care Specialisteja

Asiakasneuvojana vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse, ja tarvittaessa ohjaat asian muille osastoille. Lisäksi olet vastuussa asiakaslähetyksistä sekä uusien huoltopyyntöjen luomisesta ja päivittämisestä. Asiakkaiden opastus verkko- ja mobiilipalveluidemme käytössä on myös tärkeä osa toimenkuvaasi. Osaat lisäksi myös kartoittaa asiakkaan piileviä tarpeita ja tarjota asiakkaalle tilanteesta riippuen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja valmiutta oppia useidenkin uusien tuotteidemme käyttöä. Asiakasneuvojana viet luontevasti oppimasi asiat eteenpäin loppukäyttäjille opastaen asiakkaitamme sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme sinulle:

  • vastuullisen ja palkitsevan työn
  • huippumukavat työkaverit ja tiimin vahvan tuen
  • kilpailukykyisen palkan ja loistavat työsuhde-edut, kuten sportti- ja kulttuuripassi sekä työmatkaetu
  • työmahdollisuuksia myös kesäkauden jälkeen

Työ alkaa toukokuussa.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8 – 18 välillä, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

 

​Meillä on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena työntekijänä vaikka heti!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019, mutta toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!