(Poistunut julkaisusta)

Customer Care Specialist, asiakaspalvelu Edenred Finland Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten työhyvinvointiin ja tuottamassa ylivoimaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme? Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita alusta loppuun ja into luoda hyvää asiakaskokemusta?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Edenredille asiakaspalveluun!

”Edenredin asiakaspalvelutehtävissä olet osa monipuolista työnkuvaa, jossa riittää haasteita. Meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja vieressä on mitä mainioin työkaveri, joten tylsiä päiviä ei tule vastaan. Työssä saat lisää osaamista asiakaspalvelutehtävistä ja myös eri asiakasryhmien kanssa toimimisesta. Ennen kaikkea työpäivän fiilistä nostaa eloisa työyhteisö, jossa jokainen on osa porukkaa ensimmäisestä päivästä lähtien.”, Meri – Customer Care Specialist, Edenred

Yritysesittely

Edenred Finland Oy on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Edenred tarjoaa modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin ja lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Delicard-lahjakortti. Yhteinen missiomme on rakentaa hyvinvointia suomalaiseen työelämään tuotteidemme avulla. Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä. Tutustu Edenred Finlandiin myös sosiaalisessa mediassa sekä osoitteissa www.edenred.fi ja tauonpaikka.edenred.fi.

Tehtävän kuvaus

Customer Care Spesialistin tehtävässä työskentelet osana Edenred Finland Oy:n myynti- ja asiakaspalveluorganisaatiota. Roolissasi palvelet asiakkaita ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa ja tarjoat heille soveltuvimpia ratkaisuja kaikissa palvelukanavissa. Lisäksi tunnistat lisämyyntimahdollisuuksia. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan Customer Care Spesialist vastaa asiakasyrityksen palvelulinjaan pääkanavinaan puhelin ja sähköposti.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 – 17:00 välille. Työsuhde alkaa syyskuun puolivälissä/lokakuun alussa, tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen vähintään tammikuun 2019 loppuun asti.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- 37,5 h/vko
- palkkaus 2432,27 e/kk, finanssialan TES
- innostavan, tavoitteellisen ja hyvinvoinnista kiinnostuneen työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Hakijan profiili

Kukoistat tehtävässä, jos sinulta löytyy vahvaa asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä avoin ja ratkaisukeskeinen asenne. Omaksut nopeasti useita järjestelmiä ja osaat käyttää niitä sujuvasti päivittäisessä työssäsi. Arvostamme valmiutta aloitteelliseen, joustavaan ja vastuulliseen työskentelyyn itsenäisesti ja osana tiimiä. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii työsuhteen aikana työntekijän työnantajana ja asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi