(Poistunut julkaisusta)

Customer Care Coordinator
BASF Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Asiakkaamme BASF Oy luo kemianratkaisuja vakaan ja kestävän tulevaisuuden puolesta, yhdistäen toiminnassaan taloudellisen menestyksen, ympäristönsuojelun ja yhteiskunnallisen vastuun. BASF konsernin noin 120 000 työntekijää toimivat asiakkaiden menestykseksi lähes kaikilla teollisuudenaloilla kaikkialla maailmassa. BASF Oy:n liiketoiminta on organisoitu kuuteen segmenttiin: Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions. BASF:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 59 miljardia euroa.

Haemme nyt ammattitaitoista työntekijää Customer Care Coordinator postitioon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Työsuhde on määräaikainen ja kestää aluksi 9kk, jonka jälkeen on mahdollista sopia jatkosta.

Customer Care Coordinator toimii BASF Oy:n B2B EMEA -tiimissä ja vastaa ulkoisten jakelijoiden ja agenttien tuotetilauksista ja näiden täytäntöönpanoista. Tehtävässä vastataan tilausten ja laskutuksen seurannasta sekä lähetyksen kokonaisvaltaisesta edistymisestä, huolehtien samalla laadukkaasta yhteydenpidosta asiakkaisiin ja sidosryhmiin niin Suomessa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Muut tehtävät pitävät sisällään mm. varastojen sisäänostotilauksia ja varastosaldojen seurantaa sekä yhteydenpitoa kuljetusliikkeisiin.

Työ on hyvin asiakaspalvelupainotteisista ja edellytämmekin sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tämän lisäksi toivomme kokemusta SAP -järjestelmästä, tilausketjun hallinnasta sekä muista vastaavanlaisista työtehtävistä. Työotteeltasi olet aikaansaava, tarkka ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Olet analyyttinen ja hahmotat nopeasti kokonaisuuksia sekä syy-seuraussuhteita. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi ja paineensietokykysi on erinomainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi BASF:in kestävän tulevaisuuden kasvutarinaa. Työskentelet kemianratkaisujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi