(Poistunut julkaisusta)

Customer Advisor, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Haluatko työskennellä vihreän energian parissa? Oletko tavoitteellinen ja rohkea ongelmanratkaisija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme myynnillinen Customer Advisor!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Fortumille myynnillistä Customer Advisoria, joka tekee inbound- ja outboundmyyntiä. Roolissa myyt ja ratkaiset kuluttaja-asiakkaiden päivittäisiä sopimuskysymyksiä puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Fortumille vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on halusi ja intosi tehdä töitä korkealla laadulla, annettujen standardien mukaisesti. Olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu niihin. Osaat myös oivaltaa lisämyynninpaikat. Tiimin menestys perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin.

Tässä tehtävässä pärjäävät ja viihtyvät henkilöt, joilla on positiivinen asenne, into myyntityötä kohtaan ja kunnianhimoa kehittyä työssä sekä suoriutua asetetuista tavoitteista. Suhtautumisesi haastaviin tilanteisiin on optimistinen ja ratkaisukeskeinen. Tavoitekeskeisyys ja ripaus kilpailuhenkisyyttä kirittävät sinut aina vaan parempiin tuloksiin. Hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta osaat mukautua vaihtuviin tilanteisiin.

Aikaisemmasta työkokemuksesta esimerkiksi myynnillisessä call center-ympäristössä tai face to face myynnistä on ehdottomasti hyötyä, mutta meillä asenne ratkaisee.

Työpaikka sijaitsee Keilaniemessä, Espoossa. Aloitus tehtävässä on keväällä 2021.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakasyhteydenpito puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä
 • Lisämyynti nykyisille asiakkaille
 • Parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuloksellisen tuottaminen
 • Myyntipotentiaalin hyödyntäminen kaikissa asiakaskohtaamisessa
Odotamme sinulta
 • Uskallusta haastaa itseäsi
 • Tuloshakuisuutta ja asiakaslähtöisyyttä
 • Tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Neuvottelutaitoja ja myyntihenkisyyttä
 • Erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa, ruotsi lasketaan eduksi
Tarjoamme sinulle
 • Ihanat kollegat ja hyvän työilmapiirin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavan perehdytyksen
 • Jatkuvaa valmennusta, sparrausta ja coachausta
 • Mukavat työtilat hyvällä sijainnilla 
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.3.2021, mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!