(Poistunut julkaisusta)

Customer Advisor, kokoaikainen, equensWorldline Oy, Helsinki
equensWorldline SE

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruotsin kielen taitoinen Customer Advisor!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, equensWorldline Oy:lle, Customer Advisoreita Helsingin Pitäjänmäkeen. Kyseessä on 12 kuukauden määräaikainen ja kokoaikainen työsuhde, toivottu aloitus on syyskuun alussa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti 8-22 välillä painottuen arkipäiviin, mutta myös viikonloppuina voisi olla satunnaisesti työvuoroja.

Customer Advisorin tehtävässä vastaat kuluttaja-asiakkaiden maksu- ja pankkikortteihin liittyvästä asiakaspalvelusta puhelimitse. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta ja tehokkaasta palvelemisesta – kuuntelet asiakasta ja haluat tarjota ratkaisuja, jotka jopa ylittävät asiakkaan omat odotukset. Tehtävänkuva muodostuu vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä call center -työympäristössä. Työskentelet pankkien korttipalveluiden asiakaspalvelutehtävien parissa. Asiakaspalvelu on monikanavaista ja palvelet asiakkaita puhelimessa, chatissä sekä verkkoviesteissä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi työntekijä, tärkeintä on, että omaat hyvän asenteen ja teet työtä intohimolla! 

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.
 

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakaspalvelutehtävät call center-ympäristössä
 • Olet yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse kuin sähköpostitse
 • Hoidat työtehtäviä liittyen maksukorttipalveluihin

Odotamme sinulta

 • Palveluhenkisyyttä ja hyvää kommunikaatiotaitoa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen nähdään etuna
 • Proaktiivista työotetta sekä halua oppia rahoitusalasta
 • Sujuvat IT-taidot

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden tutustua ja kehittyä rahoitusalalla
 • Mukavan ja energisen tiimin
 • Paikan kasvavasta yrityksestä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.8, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Jasmin Niemelä (jasmin.niemela@studentwork.com). 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.