Customer Advisor, Danske Finance, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko ratkaisuhakuinen tiimityöskentelijä, jolla pysyy langat käsissä myös kiireen keskellä? Kiinnostaako rahoitusyhtiöliiketoiminta ja sen erilaiset palvelukonseptit?

 

Loistavaa! Etsimme nyt asiakkaamme Danske Financen Contact Centeriin osaavaa Customer Advisoria.

 

Danske Financen Contact Centerin tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset!

Danske Financen Contact Center on dynaaminen asiantuntijatiimi, jonka vastuulla on rahoitusyhtiön asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu rahoitussopimusten elinkaaren aikana. Rahoitusyhtiön asiakkaat ovat henkilöasiakkaita ja erikokoisia ja eri toimialalla olevia yritysasiakkaita. Asiakasyhteydenotot voivat koskea yksittäistä rahoitussopimusta tai olla osa isompaa asiakkuutta, mutta joukossa myös yleistason palvelu -ja tuotetiedusteluja. Customer Advisorina saat hoitaa monipuolisesti asiakkaidemme kaikkia näitä toimeksiantoja ja olla siten keskeisessä roolissa rakentamassa Danske Financen asiakkaiden merkityksellistä asiakaskokemusta.

 

Odotamme sinulta:
Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta puhlimitse/viestein tapahtuvasta asiakaspalvelutehtävistä ja/tai olet työskennellyt rahoitusyhtiötoiminnan parissa. Kommunikoit selkeästi ja sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on iso plussa. Odotamme sinulta aitoa mielenkiintoa puhelimitse ja viestitse tapahtuvia asiakaskohtaamisia kohtaan, innostunutta ja joustavaa asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä jatkuvaa halua niin oman osaamisesi kuin työsi jatkuvaan kehittämiseen. Lisäksi sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, olet ratkaisuhakuinen ja näet muutoksen mahdollisuutena. Pystyt itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, mutta sydämessäsi nautit tiimityöstä huumorilla höystettynä.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja asiantuntijuuttasi kehittävän tehtävän rahoitusyhtiötoiminnan näköalapaikalla, missä pääset oppimaan laajasti erilaisista rahoituspalveluistamme, asiakassegmenteistämme ja prosesseistamme. Saat mahdollisuuden työskennellä osana asiakaslähtöistä ja iloista tiimiä, jossa on hyvä yhteishenki ja vauhdikas tekemisen meininki. Asiakasyrityksemme toimitilat sijaitsevat hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Ilmalassa. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

 

Asiakkaamme
Asiakkaamme Danske Finance vastaa Danske Bank –konsernin rahoitusyhtiöpalveluista Suomessa. Yritys tarjoaa yrityksille yhteistyössä Danske Bankin kanssa joustavia ja kattavia ratkaisuja käyttöpääoman, investointien ja myynnin rahoittamiseen. Lisäksi palvelukonseptiin kuuluvat erilaiset henkilö- ja yritysasiakkaille myyjäliikkeiden kautta tarjotut osamaksu- ja leasing-rahoitusratkaisut.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 22.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256656
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki