(Poistunut julkaisusta)

Customer Acquisition Specialist
Barona Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa kasvutarinaa erityisesti kansainvälisen rekrytoinnin, kotouttamisen sekä IT osaajapulan ratkaisemisen näkökulmasta? Jos näin, meillä voisi olla juuri sinulle sopiva paikka. Etsimme nyt Customer Acquisition Specialistia vastaamaan b-to-b myyntiputken alkuvaiheesta ja varmistamaan että meillä on riittävästi potentiaalisia ja validoituja keskusteluja oikeiden ihmisten kanssa käynnissä.

Mitä Customer Acquisition Specialist tekee meillä käytännössä?

Rooli on meille uusi, joten sen sisältö varmasti rakentuu myös sinun näkemyksesi ja kokemuksesi mukaan. Keskeisiä osa-alueita tulee kuitenkin olemaan ainakin:

• Markkinoinnin tuottamien liidien kontaktointi, validointi ja jalostaminen mahdollisuuksiksi niin puhelimitse kuin vaikkapa sosiaalisen median tai sähköpostin avulla.

• Potentiaalisten kontaktien ja uusien asiakkaiden ensikontaktointi ja keskustelun avaus

• Uusien liidien prospektointi ja löytäminen eri kanavia käyttäen.

• Liidigeneroinnin kehittäminen yhdessä markkinoinnin kanssa

• Tiivis yhteistyö myynnin ja markkinoinnin kanssa

• Osaamisen ja ymmärryksen jatkuva kehittäminen niin IT rekrytoinnin ratkaisuiden, kansainvälisen rekrytoinnin kuin kotouttamisen saralla

Keskeisin työkalu sinulla tulee olemaan CRM: järjestelmämme Salesforce. Tänne päivität kaikki keskustelusi sekä seuraat liidi-/myyntiputkesi edistymistä. Toisaalta CRM toimii myös erinomaisena prospektoinnin työkaluna yhdessä Linkedinin sekä muiden tietolähteiden kanssa.

Lisätietoja ja samalla vähän tarkempaa kuvaa teemoista ja asioista, joiden tiimoilta pääset ihmisten kanssa juttelemaan, löydät mm. oppaistamme, podcasteistamme tai vaikkapa blogeistamme.

Miksi meille?

Meillä pääset osaksi dynaamista ja vahvasti eteenpäin menevää tiimiä. Tulet toimimaan yhdessä kahden liiketoiminnan kanssa, joten pääset tukemaan niin vahvassa kasvuvaiheessa olevaa tuoretta liiketoimintaa kuin vahvan aseman omaavaa markkinan edelläkävijää. Molempia liiketoimintoja yhdistää vahva halu uudistaa ja uudistua sekä saada tuloksia aikaiseksi.

Lisäksi saat meillä:

• Haastaa ja kehittää omaa osaamistasi sekä pääset rakentamaan uutta. Roolissasi näet myös työsi tulokset varsin nopeasti.

• Paitsi omien liiketoimintojesi, myös koko Baronan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten tuen ja sparrauksen. Et takuulla jää missään tilanteessa yksin.

• Työpaikan aivan Helsingin ytimessä Töölönlahdessa.

• Joustavan työajan ja hyvät työedut

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta ennen kaikkea vahvaa myynnillistä asennetta ja tekemisen meininkiä. Tulet olemaan keskeinen osa kasvumme jatkumista, joten vahva draivi ja halu saada asioita aikaiseksi vie sinut pitkälle.

Jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta b-to-b myynnistä, prospektoinnista tai liidien generoinnista markkinoinnin keinoin on tästä takuulla etua.

Kiinostuitko tehtävästä? Hae heti tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat Marinalta (+358 50 594 4027) tiistaina 17.3. Klo 13-14 ja tiistaina 24.3. Klo 13-14 sekä Henriltä (+358 40 541 9909) torstaina 26.3. klo 16-17.