(Poistunut julkaisusta)

Customer Acquisition Specialist yritysmyyntiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme tulevaisuuden yritysmyynnin ja markkinoinnin tekijöitä DNA:lle Helsinkiin tai Lahteen

DNA:n Customer Acquisition Specialistina pääset työskentelemään ICT-alan yritysmyynnin ja markkinoinnin ytimeen. Työssäsi kontaktoit lähinnä puhelimitse DNA:n tulevia ja nykyisiä yritysasiakkaita; työstät dataan ja analytiikkaan perustuvia liidejä ja edistät niitä myyntiprosessissa eteenpäin yritysmyyjille. Sopivassa tilanteessa teet myös kaupat suoraan itse. Liidien työstämisen lisäksi tehtäviisi kuuluu myös DNA:n yritysmyyntiin soittavien sekä chatin välityksellä yhteyttä ottavien asiakkaiden myynnillinen palveleminen. Tehtävässä pääset tekemään sekä uusasiakashankintaa että hoitamaan olemassa olevia asiakkuuksia.

Tehtävässä menestyäksesi, sinun tulee olla tuloshakuinen ja positiivinen, aktiivinen tekijätyyppi. Olet mahdollisesti toiminut jo B2B-liiketoiminnan parissa, ja omaat ainakin perustason ymmärryksen yritysmyynnin lainalaisuuksista. Pystyt myös kehittämään toimintaasi saamasi palautteen sekä työn tuloksen mukaan. Tärkeimpänä työvälineenämme on SalesForce, joten aiempi kokemus sen käytöstä on eduksi. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä.

Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä tuloksekasta työtä, omaat aidon halun kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi ja olet positiivisesti tavoitteellinen ja aloitteellinen henkilö. Koulutustaustana sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto. Voit olla vasta valmistunut tai valmistumassa oleva henkilö, joka haluaa lähteä kehittämään uraa yritysmyynnissä ja -markkinoinnissa. DNA:n arvot; nopeus, rohkeus ja mutkattomuus kuvaavat myös sinua tuloksentekijänä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin laita hakemusta tulemaan! Toki annamme myös lisätietoja tehtävästä, jos joku asia jäi vielä mietityttämään!

Lisätietoja tehtävästä antaa: myyntikanavapäällikkö Jukka Eskeli (jukka.eskeli@dna.fi, 0440445246) ja myyntijohtaja Simo Kovalainen (simo.kovalainen@dna.fi, 0440442390)

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 11.11.2020 mennessä! Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.