(Poistunut julkaisusta)

Customer Account Support - Pilkington (Laitila)
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Tampereella ja Laitilassa. Lisäksi Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike, Laitilassa on laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Pilkingtonin Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 99 milj. € ja henkilökunnan määrä n. 590. Pilkington on osa NSG Groupia, joka on maailman johtavia lasin valmistajia. NSG Groupilla on valmistustoimintaa noin 30 maassa neljällä mantereella ja myyntiä 130 maassa.

Haemme nyt Pilkington Automotive Finland Oy:n Laitilan tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä nimikkeellä

Customer Account Support

Customer Account Supportin monipuolisiin tehtäviin kuuluu vastata kokonaisvaltaisesti nimettyjen asiakkaiden tilaus- ja toimitusketjun sujuvuudesta sekä viestinnästä niin asiakkaiden kuin sisäistenkin sidosryhmien välillä.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä kansainvälisessä tehtävässä sekä tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa. Lisäksi arvostamme kykyä analysoida ja tuottaa dataa teollisessa ympäristössä.

Soveltuva koulutus tehtävään voisi olla opisto- tai amk-tason koulutus, esim. logistiikan tai talouden alueelta.

Olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymiselle ovat hyvät kommunikointi- ja ihmissuhdetaidot, asiakaspalveluhenkisyys, paineensietokyky sekä vastuullinen ja itsenäinen työote.

Perusedellytys tehtävässä onnistumiselle on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen osaaminen, saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut, hyvän perehdytyksen sekä vakaan työpaikan kansainvälisessä, maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistus teollisuudessa.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Henkilöstötalolta

Terhi Wallenius, 010 2306 525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi tai Jenni Räikkönen 010 2306 523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi


Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Mikäli tiedät työhön sopivan henkilön, vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 

Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/