(Poistunut julkaisusta)

Custom Product Specialist
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Martela Oyj:lle huolellista ja määrätietoista loppuvaiheen opiskelijaa tai vastavalmistunutta Custom Product Specialistia! Tässä tehtävässä pääset Pohjoismaiden johtavaan konserniin vastaamaan tarjous- ja tilauskäsittelystä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä suuren konsernin uramahdollisuudet. Tehtävässä pääset työskentelemään trading-tuotteiden hinnoitteluiden parissa sekä kommunikoimaan kansainvälisesti asiakkaiden kanssa. Mikäli olet toimeen tarttuva tiimityöskentelijä, jolla on hyvät Windows- ja Microsoft Office-ohjelmien osaaminen lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Näköalapaikan Pohjoismaiden johtavassa edelläkävijäyrityksessä
* Työkokemusta arvostetussa yrityksessä
* Laajat uramahdollisuudet
* Kattavan perehdytyksen
* Tukevat ja mukavat kollegat
* Etätyön mahdollisuuden
* Mahdollisuuden tehdä opinnäytetyö

TYÖNKUVA

* Tarjouskäsittely
* Trading-tuotteiden hinnoittelu
* Tilauskäsittely
* Hankinta- ja toimitusaikatietojen selvitys
* Suunnitelmien ja asiakirjojen suunnittelua
* Myynnin tukemista tuotekyselyissä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ymmärrystä trading-tuotteiden hinnoittelusta
* Vähintään korkeakoulutustausta
* Huolellinen ja tarkka persoona
* Paineensietokykyinen asenne


Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä Microsoft CRM järjestelmän ja Sharepointin kokemusta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuun alku
* Kesto: 4kk aloituksesta
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Martela Oyj on perheyritys sekä Pohjoismaiden johtava oman alansa edelläkävijä, jossa työhyvinvointiin sekä viihtyvyyteen panostetaan äärimmäisen paljon. Martela Oyj suunnittelee ja toteuttaa käyttäjälähtöisiä työ- ja oppimisympäristöjä työ- ja oppimisympäristöjen käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita.