Cummins Dieselmoottoriasentaja
Machinery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Dieselmoottoriasentajana toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on korjata raskaan kaluston Cummins- ja Kubota -dieselmoottoreita. Arvostamme teknisen alan osaamista sekä halua kehittyä alan ammattiosaajaksi.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on työkokemus modernien dieselmoottoreiden korjauksista, vikadiagnostiikasta sekä pakokaasunpuhdistuslaitteiden toiminnan tuntemus.  Myös raskaan kaluston ja työkonehydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työ sisältää kentällä tapahtuvaa vikadiagnosointia ja korjausta, jolloin käytössäsi on täysin varusteltu huoltoauto, jonka ajamiseen riittää B-kortti. Edellytyksenä on matkustusvalmius Suomessa, sillä usein korjaukset tehdään asiakkaan luona.

Korjaamolla teemme isoimmat moottoreiden korjaukset ja peruskunnostukset. Korjausohjeemme ja diagnostiikkaohjelmamme ovat englanninkielisiä, joten toivomme myös, että tekninen sanasto olisi sinulle tuttua.

Machinery Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattimainen ja rento työyhteisö, joka perehdyttää sinua uusiin tehtäviisi ja mahdollistaa kehittymisesi alan ammattilaiseksi.

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme asentajan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391043
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: työnjohtaja Robert Eerola puh. 020 163 0356 tai robert.eerola@machinery.fi