(Poistunut julkaisusta)

Culinary Expert
Unilever Food Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Unilever Food Solutions hakee nyt

Culinary Expertiä täydentämään koekeittiötiimiämme Vallilaan

luomaan uusia houkuttelevia makuelämyksiä ja vastaamaan tuotteidemme reseptiikan kehittämisestä.

 

Etsimme sitoutunutta, intohimoista ja innostunutta ammattikeittiön ammattilaista tiimiimme. Sinulla on mahdollisuus tuoda esille tuotteidemme edut ja monipuolisuus asiakkaillemme. Työskentelet Unileverin pääkonttorilla Helsingissä. Työhön kuuluu matkustamista Suomessa sekä satunnaisesti muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

 

Tehtäviisi kuuluu:

  • Vastuu tuotteidemme reseptikehityksestä ja tuote- ja annoskuvauksista
  • Olet mukana tuoteinnovaatioiden suunnittelemisessa, uudistamisessa ja tuotekehityksessä yhdessä kollegoiden kanssa
  • Osallistut tuotekehitykseen asiakkaille, tuote-demoihin sekä reseptien ja tuotteiden lanseeraustilaisuuksiin
  • Yhteistyö yrityksen muiden osastojen kanssa. Lisäksi olet yksi osa Unilever FS markkinointitiimiä.
  • Ruokakoulutusten järjestämistä myynnin ja markkinoinnin henkilöstölle ja ulkoisille sidosryhmille.
”On iso etu, jos on laaja-alainen näkemys ja kokemus alalta, etenkin ammattikeittiöiden ja julkishallinnon puolelta. Tämä monipuolista ja itsenäistä työtä, jossa pääsee työskentelemään ammattilaisten kanssa, seuraamaan alan trendejä ja haastamaan itseään” kertoo nykyinen Culinary Expert Tuula Korkalainen.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on alan koulutus ja kokemusta mielellään suurtalous- tai ammattikeittiön tehtävistä. Yleisten ravitsemussuositusten ymmärtäminen ja niiden hyödyntäminen reseptikehityksessä ja ruoanlaitossa katsotaan eduksi. Odotamme sujuvaa suomen kielen ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa (suullista ja kirjallista). Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Toivomme hyviä IT-taitoja etenkin MS Officen ohjelmien käsittelyssä sekä aiempaa kokemusta Aromi -ohjelmasta tai vastaavasta alalla käytettävästä tuotannonohjausjärjestelmästä.

Etsimme ruoan ammattilaista, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet inspiroiva, luova ja tarkka. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, perusteellisuutta sekä luontevaa esiintymistaitoa. Osaat kehittää tuotteistamme toimivia, innovatiivisia ja maukkaita reseptejä asiakkaidemme tarpeisiin.

”Työssä täytyy olla innovatiivinen ja pitkäjänteinen, eikä sosiaalisuudestakaan ole haittaa, sillä työhön kuuluu asiakastilaisuuksissa esiintymistä. Keittiötöiden lisäksi työhön kuuluu myös mm. reseptipankin päivittämistä, joten IT-työstäkin kannattaa pitää -edes jollain tavalla” Tuula jatkaa.  

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja luovan työn kiinnostavan tuotevalikoiman parissa, vahvojen brändien ympäröimänä. Pääset itse kehittämään rooliasi ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön liiketoiminnan tarpeiden rajoissa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä vahvan myyntiorganisaatiomme ja markkinoinnin kanssa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja haastavassa työympäristössä kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut (mm. yhtiön autoetu, kattava työterveyshuolto sekä henkilökuntamyymälä ja -kuntosali) sekä neljännesvuosittain maksettavat bonukset.


Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi ja sinulla on rakkautta ruokaa kohtaan, tämä on mahdollisuutesi päästä osaksi mahtavaa tiimiä edustaen laadukkaita tuotteita ja yhtä toimialansa arvostetuimpia yrityksiä. Lähetä hakemuksesi siis jo tänään, työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

 

Näin haet

Lähetä hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi 20.02.2019 mennessä osoitteessa www.unilever.fi/careers. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

 

Ota yhteyttä

Lisätietoa tehtävästä antaa Food Solutionsin maajohtaja Hanna Lindroos puh. +358 400 477 533. Soittoajat keskiviikkona 13.2. klo 9-13, torstaina 14.2. klo 11-15 ja perjantaina 15.2. klo 12-15. 

Hakuprosessista lisätietoja antaa Talent Advisor Tiia Autio (puh. +358 50 3000 286), soittoajat hakuaikana maanantaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 13-14.