(Poistunut julkaisusta)

CRM Specialist Kämp Collection Hotelsille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Etsimme CRM Specialistia Kämp Collection Hotelsille, Helsingin maineikkaimmalle hotelli- ja ravintolakonsernille. CRM Specialistina toimit Microsoft Dynamics CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä vastaten sen jokapäiväisestä hyödyntämisestä, kehittämisestä, kouluttamisesta sekä erilaisista projekteista. Olet keskeisesti mukana Kämp Collection Hotelsin CRM:n kehitystyössä toimien erilaisissa kehitys- ja integraatioprojekteissa, asiakasdatan analysoinnissa, datalla ohjatun markkinoinnin sekä markkinointiautomaation kehittämisessä ja hyödyntämisessä.

Miltä kuulostaa työskentely osana tunnettua brändiä tärkeässä ja kiinnostavassa tehtävässä? Mikäli sanat analyyttinen, oma-aloitteinen ja innokas kuvaavat sinua ja sinulla on hyvät projektinhallintakyvyt, olet etsimämme henkilö. Älä siis viivyttele turhia, vaan hae tehtävään jo tänään! Aloitamme haastatteluvaiheen heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään.
KUVAUS
Academic Work etsii CRM Specialistia Kämp Collection Hotelsille Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Kämp Collection Hotelsille.
TYÖNKUVA
CRM Specialistina toimit Kämp Collection Hotelsin CRM:n pääkäyttäjänä ja vastaat CRM järjestelmän jokapäiväisestä käyttämisestä myynnin ja markkinoinnin kanssa, erilaisten projektien hallinnasta ja organisoimisesta. CRM Specialistina teet Microsoft Dynamicsin kehitystyötä yhdessä kumppaneiden kanssa, vastaat asiakkuudenhallintajärjestelmän kouluttamisesta ja toimit mukana erilaisissa projekteissa niin integroinnin, asiakasdatan kuin markkinoinnin automaation saralla.

Työtehtäviisi kuuluu:


* CRM:n pääkäyttäjänä toimiminen
* Projektityöskentely erilaisissa kehitysprojekteissa
* Käyttäjien kouluttaminen ja tukeminen sekä CRM:n kehittäminen vastaamaan
käyttäjien tarpeita
* Asiakasdatan analysointi ja segmentointi
* Markkinointiautomaation käyttö ja kehitys


Mikäli olet Microsoft Dynamicsin osaaja, ja haluat päästä osaksi maineikasta ja laadukasta hotelli- ja ravintolakonsernia, on tämä tehtävä loistava sinulle! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vastuulliseen ja monipuoliseen työhön osana hyvähenkistä työporukkaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme CRM Specialistiksi henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta Microsoft Dynamicsin kehitystyöstä. Sinulla on soveltuva koulutustausta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Menestyäksesi tässä työssä olet luonteeltasi paineensietokykyinen, organisointikykyinen sekä oma-aloitteinen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös ymmärrystä ja näkemystä kehitystyöstä sekä hyviä kommunikointitaitoja, sillä työskentelet erilaisissa projektitiimeissä. Etsimämme henkilö uskaltaa ottaa haltuunsa kokonaisuuksia, kykenee itsenäiseen työhön sekä viihtyy toisinaan kiireisessäkin ympäristössä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta Microsoft Dynamicsin kehittämisestä
* Ymmärrystä myynnin mallinnuksesta ja markkinoinnin automaation kehityksestä
* Hyvät projektinhallintakyvyt sekä kommunikointitaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja analyyttinen työskentelyote


Eduksi katsotaan ymmärrys ja osaaminen GDPR-asioista sekä mahdolliset Microsoft Dynamics -sertifikaatit.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: yli 12kk, äitiysloman sijaisuus, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Kämp Collection - Helsingin maineikkaimmat ja laadukkaimmat hotellit keskellä kaupunkia
Kämp Collection Hotels (aiemmin Kämp Group) on suomalainen hotellikonserni, johon kuuluu joukko pääkaupunkiseudun maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee yli 600 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 76 miljoonaa euroa.