(Poistunut julkaisusta)

CRM-projektipäällikkö
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Haluatko vaikuttaa huippuammattilaisten päivittäiseen työntekoon? Haluatko osaksi kasvavaa menestystarinaa? Etsimme meille lisää osaajia! Vastuullasi on viedä menestyksellä läpi yrityksen alkava CRM-projekti. Työskentelet Finance & Data Analytics -tiimissä, mutta toimit yhteistyössä useiden funktioiden kanssa.

Vedät CRM-projektia yhdessä projektitiimisi kanssa. Olet vastuussa päivittäisestä projektityöskentelystä ja siitä, että resurssit, riippuvuussuhteet ja kokonaisuus huomioidaan. Työsi on pitkäjänteistä, mutta osaat reagoida vaikka tilanteet ympärillä muuttuvat nopeasti tai ilmassa on useita palloja yhtäaikaisesti. Projektin tavoite on julkaista konkreettinen ratkaisu, jonka kehitystä pääset jatkamaan myös tuotantoon siirtymisen jälkeen.

Työskentelytyylisi on aktiivinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Kannat vastuuta, opit nopeasti uutta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on näyttöä IT-projektijohtamisesta ja ketterien projektien vetämisestä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (yliopisto / AMK) ja työskentelet sujuvasti suomeksi+englanniksi.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa, Helsingissä tai Lahdessa. Haku päättyy 16.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa (12.10.2020 klo 14-15 ja 16.10.2020 klo 8.30-9.30) Director, Finance & Analytics, Antti Waris, , puh. 045 1275405.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 270 asiantuntijaa Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.