CRM & Marketing Automation Lead / Asiakkuusmarkkinointipäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko sinä digitaalisen asiakkuusmarkkinoinnin ja markkinointiautomaation huippuammattilainen, jolla on palo kehittää liiketoimintaa ja mahdollistaa vaikuttavia asiakaskohtaamisia digitaalisissa kanavissa? Etsimme nyt sinua, osaava CRM & Marketing Automation Lead vakituiseen työsuhteeseen.

CRM & Marketing Automation Lead toimii Fennian Digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asioinnin tiimissä, jonka päätehtävänä on varmistaa digitalisen liiketoiminnan kehittyminen ja erinomainen asiakaskokemus digitaalisissa kanavissa markkinointiautomaation avulla. Tulet olemaan keskeisessä roolissa Tulevaisuuden Fennian muutosmatkalla ja varmistat osaltasi, että Fennia saavuttaa strategisen tavoitteensa olla vakuutusalan asiakaslähtöisin toimija. Teet tiivistä yhteistyötä oman yksikkösi, tietohallinnon, asiakkuudet -yksikön ja vakuutuspalvelujen kanssa. Tehtävässäsi raportoit Digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asioinnin johtajalle. CRM & Marketing Automation Lead toimii esimiestehtävässä.

Tehtävässäsi rakennat ja johdat asiakkuusmarkkinoinnin strategiaa ja sen toteutumista, johdat päivittäin operatiivisia asiakkuusmarkkinoinnin toimenpiteitä kuten: uusien markkinointiautomaatiomallien suunnittelu ja toteuttaminen valittuihin segmentteihin, asiakkuusmarkkinointiohjelmien ja toimenpiteiden suunnittelu, toteuttaminen ja analysointi, kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen, testaus ja raportointi. Olet mukana luomassa tulevaisuuden Fennian markkinointiautomaatio- ja asiakkuusmarkkinointistrategiaa sekä teknologiakyvykkyyksien implementointia osana Tulevaisuuden Fennia -hanketta.

Keskeisiä tavoitteitamme ovat asiakastyytyväisyyden ja myynnin kasvattaminen, asiakkuuksien arvon kehittäminen sekä asiakaspoistuman hallinta.

Odotamme sinulta

Meillä menestyy henkilö, jolla on vahvaa näyttöä ja kokemusta asiakkuusmarkkinoinnin ja markkinointiautomaatiomallien suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi toivomme sinulta:

 • kokemusta digitaalisesta kuluttajaliiketoiminnasta mielellään toimialalta, jossa on laskutus- tai portfolioliiketoimintamalli
 • kokemusta markkinointiautomaatioteknologioiden ja CRM-teknologioiden kehittämisestä liiketoimintanäkökulmasta, työkaluina esim. Salesforce, Hubspot, Adobe, sekä eri BI- ja CRM-työkalut
 • vahvaa liiketoiminallista, analyyttista sekä konseptuaalista osaamista
 • kykyä toimia ketterästi muuttuvassa ympäristössä ja luoda näkemyksellisyyttä transformaatiohankkeeseen oman vastuualueen osalta
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia matriisissa projektiorganisaatioissa
 • kokemusta tiimin johtamisesta ja esimiestyöstä

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa rennossa, lämminhenkisessä, työhönsä intohimoisesti suhtautuvassa työyhteisössä. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henrik Hahtovirta, Johtaja, digitaalinen myynti, markkinointi ja asiointi, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkona 25.11. klo 8:30-10:00 ja 14:00-15:00 ja 1.12. klo 09:00-11:00 numerosta 050 590 3858.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 6.12.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1400932
 • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa