CRM-kehittäjä (Microsoft Dynamics 365 CE)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1200, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti.  Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Etsimme

CRM-kehittäjää 

Microsoft Dynamics 365 CE (CRM) -tiimimme Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun! 

Tehtäväkenttäsi pitää sisällään CRM-järjestelmän konfigurointia ja mukautuksia sekä laajennusten, integraatioiden ja datamigraatioiden toteuttamista. Voit osaamistasosi ja kehittymisen myötä toimia järjestelmäkehittäjän tai -arkkitehdin roolissa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja hallitset MS Dynamics 365 Customer Engagement -tarjoaman eri osa-alueita. Tunnet Microsoftin ekosysteemin, näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. 

Olet toteuttanut sovelluksia, käyttöliittymä- ja dataintegraatioita sekä tunnet kokemuksen kautta datamigraatioiden toteutustavat. Raportoinnin ja analytiikan toteutusten osaaminen on eduksi. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran aiempaa CRM-järjestelmäkokemusta mutta ennen kaikkea arvostamme tunteen paloa muokattavia ja laajennettavia liiketoimintasovelluksia kohtaan. Hallitsethan ainakin osan seuraavista teknologioista:

·Dynamics 365 Customer Engagement
·.NET, C#, ASP.NET ja JavaScript
·Web Services
·REST/OData, SQL Server, Azure

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamista mm. kehittäjien heimotoiminnan muodossa.

Digialla työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 15.12.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi tai ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Korpelainen p. 045 773 122 04

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319096
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Olli Korpelainen (olli.korpelainen (a) digia.com)
  • Puhelin: 045 773 122 04
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku