(Poistunut julkaisusta)

CRM- & järjestelmäasiantuntijaksi
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.2.2020

CRM- & järjestelmäasiantuntijaksi

Oletko ongelmanratkaisija, jolla ei jää sormi suuhun pulmia purkaessa? Onko sinulla kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa? Hae Microsoft Akatemiaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Dynamics 365 -asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Teknologioiden ja liiketoiminnan tarpeiden kehittyessä perinteiset asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät eivät enää riitä. Uudet taloushallinnon ja CRM:n pilviratkaisut vaativat käyttäjikseen kouluttautuneita ammattilaisia, joiden kysyntä työmarkkinoilla jatkaa kasvamistaan. Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy ja TietoEvry Oy. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Hae siis mukaan ja työllisty Microsoft Dynamics 365 -asiantuntijan tehtäviin!

D365-asiantuntijana kehität asiakkaiden liiketoimintaprosesseja, olet käyttöönottojen ekspertti ja varmistat parhaimpien ratkaisujen saattamisen maaliin ja viemisen lopulta käytännön tasolle asti. Kovan osaajakysynnän vuoksi uusia tekijöitä etsivät niin Microsoft-kumppaniyritykset, kuin myös pilvipohjaisten järjestelmien loppukäyttäjäyritykset. Tuleva roolisi voi olla esim: 

 • CRM-konsultti
 • Taloushallinnon ratkaisukonsultti
 • D365-konsultti
 • Projektipäällikkö
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 Trainee
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Tutustu ohjelmaamme ja avoimiin positioihin lisää täältä.

Microsoft Akatemia on loistava vaihtoehto niin vastavalmistuneelle tulevaisuuden osaajalle, kuin jo pidempään erilaisten liiketoimintaprosessien ja järjestelmien parissa työtä tehneelle asiantuntijalle, joka etsii uutta askelta uralleen.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä taloushallinnosta, kuten kirjanpidosta, reskontranhoidosta tai sisäisestä laskennasta.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä asiakaspalvelusta, asiakkuudenhallinasta, osto- tai myyntitehtävistä tai muista liiketoimintaprosesseista.
 • Haluat töissäsi hyödyntää kiinnostustasi tietojärjestelmiin ja asiakastyöhön.
 • Sinulla on valmius toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja innostus kehittyä konsultointiin.
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi, DI, insinööri tai FM).
 • Erilaiset it-järjestelmät ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea jo aiemmin joitain CRM- tai toiminnanohjausjärjestelmiä tai Microsoftin teknologioita (esim. Dynamics NAV, Dynamics AX, Office 365 tai Sharepoint).
 • Nautit ongelmanratkaisusta ja sinulla on systemaattinen työote.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä ja haluat tehdä tulevaisuudessa töitä liiketoiminnan ja teknologian parissa.
 • Sinulla on työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista. 

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeitä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat osaajia monipuolisiin teknisiin ja kaupallisiin tehtäviin. Saat koulutuksen aikana tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yhteistyöyrityksessäsi merkittävällä tavalla. 

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Olemme kasvattaneet Microsoft Finlandin ja rekrytoivien yritysten kanssa yhteistyössä jo yli 350 Microsoft-osaajaa uusien työtehtävien pariin koulutusohjelmamme avulla.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta - sekä TE-toimiston, että Sarasen osaajaprofiilin:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Avainsanat: järjestelmäarkkitehti, asiantuntija, pilvi, pilvipalvelu, ict, dynamics, microsoft, konsultti, ERP, consultant