(Poistunut julkaisusta)

CRM-, järjestelmä- ja pilviasiantuntijoita Kaakkois-Suomeen
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Oletko ongelmanratkaisija ja innostutko teknisistä haasteista? Onko sinulla kokemusta IT-alalta tai liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja kiinnostaako sinua uusimmat sovellukset ja teknologiaratkaisut? Hae Microsoft Akatemiaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Azure tai Dynamics-365 -asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Asiakkuudenhallinnan ja pilvipalvelujen asiantuntijoista on suuri kysyntä työmarkkinoilla, sillä teknologiat kehittyvät nopeammin kuin uusia osaajia syntyy. Tämän takia Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan yritykset etsivätkin uusia Azure- ja Dynamics asiantuntijoita kasvavalle alalle. Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. Altivo, SuCom IT, Digia Oy, Efima Oyja TietoEvry Oy. Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Hae siis mukaan ja työllisty Microsoft Azure tai Dynamics 365 -asiantuntijan tehtäviin!

Azure-asiantuntijoilla on ainutlaatuinen rooli yritysten toimintojen kehittämisessä uusien pilviratkaisujen ja -ympäristöjen kautta - yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia monenlaisiin rooleihin. 

D365-asiantuntijana kehität asiakkaiden liiketoimintaprosesseja, olet käyttöönottojen ekspertti ja varmistat parhaimpien ratkaisujen saattamisen maaliin ja viemisen lopulta käytännön tasolle asti.

Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi: 
•    Järjestelmäasiantuntija
•    Dynamics 365 harjoittelija
•    Azure harjoittelija
•    CRM-asiantuntija
•    Projektipäällikkö
•    Pilvipalveluasiantuntija
•    Asiakastukihenkilö
•    Tekninen asiantuntija
•    Ratkaisukonsultti
•    Asiantuntijamyyjä

Tutustu Sarasen ja Microsoftin yhteiseen koulutusohjelmaan täältä 

Microsoft Akatemia on loistava vaihtoehto niin vastavalmistuneelle tulevaisuuden osaajalle, kuin jo pidempään IT-alan parissa työtä tehneelle asiantuntijalle, joka etsii uutta askelta uralleen.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:
•    Olet analyyttinen, hahmotat teknisiä kokonaisuuksia ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi.
•    Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, palvelimista, verkko- ja tietoliikenteestä, käyttäjähallinnasta, helpdesk-tehtävistä, työasemista tai ohjelmistokehityksestä.
•    Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä teknisiin rooleihin.
•    Haluat tehdä tulevaisuudessa töitä pilvipalveluiden, järjestelmäintegraatioiden, käyttöönottoprojektien, optimoinnin tai koneoppimisen parissa.
•    Työkalut ja teknologiat kuten Azure, AWS, Google cloud, Power BI, Python, C#, .NET, SQL server ja Windows Server herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin.
•    Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta. Olet esimerkiksi ylläpitänyt omia palvelimia.
•    Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, pilviteknologioiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeitä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat osaajia monipuolisiin teknisiin ja kaupallisiin tehtäviin. Saat koulutuksen aikana tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yhteistyöyrityksessäsi merkittävällä tavalla. 

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Olemme kasvattaneet Microsoft Finlandin ja rekrytoivien yritysten kanssa yhteistyössä jo yli 350 Microsoft-osaajaa uusien työtehtävien pariin koulutusohjelmamme avulla.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/691561

Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Kysy rohkeasti lisää Saraselta:

Liisa Marsio, 
Project Manager, Kaakkois-Suomi
Puh: 040 5838818,
 liisa.marso@saranen.fi