(Poistunut julkaisusta)

CRM Dynamics Senior Developer
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Aktia IT kokeilee rohkeasti uusia tekniikoita ja käyttää niitä luodakseen erinomaisen asiakaskokemuksen. Uskomme, että panostuksemme luovat Suomen parhaan digitaalisen pankin ja varainhoitajan. Pidämme tiimipelaajista, jotka ovat valmiita syventymään toden teolla tekniikkaan ja pysyvät sykkeessä mukana. Työskentelemme ketterästi ja näemme jokaisen haasteen parannusmahdollisuutena. Oletko kiinnostunut luomaan rohkeasti ratkaisuja asiakkaiden sitouttamiseen ja samalla varmistamaan laadukkaan lopputuotteen? Saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt CRM Dynamics Senior Developeria tiimiimme!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Merkityksellinen työ ja työympäristö, jossa käytetään uutta teknologiaa. Haemme CRM Dynamics Senior Developer -tehtävään henkilöä, joka haluaa liittyä mukaan jännittävälle matkallemme, jossa tarjoamme sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla varustettuja sovelluksia ja palveluja osana IT Developmentin Internal Development -yksikköä. Osana tiimiä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa valittuihin arkkitehtuurin yksityiskohtiin ja kehittää ratkaisuja, jotka varmistavat, että sisäiset käyttäjämme ja asiakkaamme saavat mahdollisimman laadukkaat ratkaisut pankki- ja varainhoitotarpeisiinsa.

Työskentelemme tiiviisti tiiminä, joka koostuu kehittäjistä ja asiantuntijoista usealta eri osaamisalueelta. Haemme CRM Dynamics Senior Developer -tehtävään henkilöä, jolla on intohimoa työskennellä keskeisenä tiimin jäsenenä pyrkimyksessämme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja kaikkeen mitä eteemme tulee.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Ensisijainen toimipaikkasi on Helsinki mutta voit myös työskennellä Turusta käsin. Tarjoamme sinulle myös etätyömahdollisuuden.

Toivottu osaaminen

  • Microsoft Dynamics 365
  • Microsoft Power Platform
  • ASP.NET & .NET Core -kehykset
  • Azure-pilvipalvelut
  • SOAP- ja RESTful-käyttöliittymät
  • Jenkins, Git

Katsomme eduksi

  • Confluence ja Jira
  • Splunk

Tuntuvien henkilöstöetujen sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta:

  • Osaavan ja työstään innostuneen sekä toisiaan kannustavan tiimin. Teemme työmme kunnianhimoisesti ja tartumme aina toimeen, oli kyse sitten arjen rutiineista tai omien kehitysideoiden pelottomasta eteenpäin viemisestä. Meillä kaikkien osaamista arvostetaan, lisäksi huippuesimies sekä kovatasoiset kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa kun asiassa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet. Tehtävässä pääset kehittymään ammattilaisena, meille osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitalisuuden asiantuntijoina. Haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle.

Yhteystiedot

Jos innostuit ja haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä Antti Haapalahteen viimeistään 5.4.2020, mieluiten sähköpostitse antti.haapalahti@aktia.fi tai puhelimitse +358 50 415 5007.

Liitä hakemukseesi mahdollinen LinkedIn-/GitHub-profiilisi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.