(Poistunut julkaisusta)

CRM- & Datapäällikkö
Suomen Palloliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsimme myynnin ja markkinoinnin tiimiin

CRM- & Datapäällikköä (äitiysvapaan sijaisuus)

Palloliitto tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön markkinoinnin ammattilaiselle, jonka intohimona on data ja analytiikka. CRM- & Datapäällikkönä vastaat Suomen Palloliiton asiakastietojen henkilörekisterin hallinnasta, asiakasdatan käsittelystä ja analysoinnista sekä datalla ohjatun markkinoinnin hyödyntämisestä markkinointistrategian tueksi. Keskeinen tavoitteesi on CRM:n ja datan laadukas hallinta ja tuloksellinen hyödyntäminen suomalaisen jalkapallon strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi tietopohjaisesti.

Tehtävään kuuluu henkilötietojen käsittelyprosessien suorittaminen tietosuojakäytäntöjen mukaisesti, sähköpostimarkkinoinnin toteuttaminen sisältöjen suunnittelusta kirjeiden lähettämiseen sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden mittaaminen ja raportointinäkymien teko. Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus (vähintään huhtikuuhun 2020 saakka).

Sinulla on kokemusta CRM-asiantuntijatehtävistä sekä näkemystä tulevaisuuden tarpeista. Hallitset sujuvasti CRM-prosessien eri osa-alueet, omaat kokemusta sähköpostimarkkinoinnista ja sinulla on ymmärrys tietosuojalainsäädännöstä. Omaat tehtävään soveltuvan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englannin ja suomen kielillä. Graafisen suunnittelun ohjelmistojen (mm. Adobe Photoshopin) hallinta sekä kokemus markkinoinnin automaatiosta katsotaan eduksi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tehtävässä tarvittavat IT-taidot. Arvostamme jatkuvaa halua kehittää ja kehittyä sekä systemaattista, johdonmukaista ja palveluhenkistä työskentelyotetta.  

Palloliitto on keskellä suurta muutosta, ja tahdomme tiimiimme ennakkoluulottomia, näkemyksellisiä ja rohkeita tekijöitä. Liity joukkoomme äärimmäisen mielenkiintoiseen ympäristöön kehittämään sekä suomalaista jalkapalloa että itseäsi!

Lähetäthän hakemuksesi 22.4.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@palloliitto.fi otsikolla ”CRM- ja Datapäällikkö”. Liitä hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis, puh. 040 513 61 00.