(Poistunut julkaisusta)

CRM-data-analyytikko
Suomen Punainen Risti

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston CRM-yksikköön

CRM data-analyytikkoa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Teet työtäsi varainhankinnan linjassa tukien varainhankinnan asiakkuudenhallinnan tarpeita. Vastaat varainhankinnan kampanjoiden osoitepoiminnoista ja kampanjaseurannasta, sekä laajemmin raportoinnista ja tietovarastoinnista. Olet avainasemassa varainhankinnan tiedolla johtamisen ja tulosten kehittämisessä.

Olet CRM-, tietovarasto- ja markkinointiautomaatiojärjestelmien pääkäyttäjä ja vastaat niiden ylläpidosta, kehityksestä ja koulutuksesta tarpeen mukaan. Myös järjestelmien välisten integraatioiden kehitys ja ylläpito kuuluu tehtäviisi.

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla vankkaa kokemusta asiakasdatan käsittelystä ja osoitepoimintojen tekemisestä, vahvat Excel/Access-taidot, raportointi (PowerBI/DAX)- ja CRM-kokemusta. Eduksi ovat myös Azure-osaaminen, tietokantakokemus (SQL), markkinoinnin automaation ymmärrys, sekä integraatiokokemus.

Tehtävässä vaaditaan yhteistyökykyä ja viestinnällistä selkeyttä, sekä kykyä ymmärtää isoja kokonaisuuksia. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Suomen Punaisen Ristin monimuotoiseen toimintaan, mukavat tiimikaverit ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää vastuualueeseen kuuluvia tehtäviä. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Järjestössämme noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä.

Tiedusteluihin vastaa CRM-päällikkö Marianna Preller puhelimitse 040 653 1624 ti 18.8., ke 19.8. ja to 20.8. klo 15–16 tai sähköpostitse marianna.preller@punainenristi.fi.

Täytä sähköinen hakemuslomake 23.8. mennessä. Lisää hakemukseesi CV.