(Poistunut julkaisusta)

Crm-assistentti
Viking Line

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

PUNAISET LAIVAT PESTAAVAT

Crm-assistentti

Haemme CRM-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen markkinointiosastollemme Helsinkiin. Tule kasvamaan kanta-asiakasmarkkinoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi!

Työssäsi avustat CRM Marketing Coordinatoriamme Viking Line Clubin jäsenille suunnatun markkinoinnin toteuttamisessa. Leiskaat uutiskirjeitä, valmistelet niistä suomen- ja ruotsinkieliset versiot, muokkaat niitä kommenttien pohjalta, poimit kohderyhmiä ja avustat copywritereita tekstintuotannossa. Työtehtäviisi kuuluu myös statistiikan ylläpitoa kuten sähköpostimarkkinoinnin lukujen ja kanta-asiakaskampanjoiden matkustajalukujen seuraamista sekä tilastointia.

Koulutamme työssä tarvittavien ohjelmien (Google Analytics, sähköpostimarkkinoinnin työkalut, raportointityökalu Report Manager, Mayflower, LS Retail) käyttöön.

Edellytämme

Hallitset sujuvasti Microsoft Office -ohjelmat ja kykenet omaksumaan nopeasti uusia järjestelmiä. Olet huolellinen ja tarkka, sinulla on kykyä analyyttiseen ajatteluun ja kokonaisuuksien hahmottamiseen. Sinulla on oma-aloitteinen ja itseohjautuva ote työn tekemiseen. Olet ehkä työskennellyt aiemmin sähköpostimarkkinoinnin ja/tai matkailualan tehtävissä. Puhut äidinkielenäsi suomea, mutta ruotsi ja englanti taittuvat sinulta mallikkaasti. Arvostamme sujuvaa kynää ja myyvää lähestymistapaa tekstintuottamiseen.

Tarjoamme

Tehtävässäsi näet aitiopaikalta, kuinka Suomen suurimpiin kuuluvan kanta-asiakasohjelman markkinointia toteutetaan. Pääset tekemään töitä Itämeren iloisimman laivaston parissa ja tuottamaan asiakkaillemme niitä merielämyksiä, joista Viking Line tunnetaan. Tukenasi on tiimi, jolla on hyvä tekemisen meininki ja taustalla luotettava, vakavarainen työnantaja.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 3.8.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa https://www.vikingline.com/fi/hae-tyota/tyoskentele-maissa/suomesta-ahvenanmaalta/ 

Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 27.6. klo 12–15 ja ti 17.7. klo 9–12 CRM Marketing Coordinator Hanna Vilkman puh. 09 123 5219.