(Poistunut julkaisusta)

CRM-asiantuntija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haku päättyy: 12.11.2018 16:00    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 29.10.2018 / 4.9.2018
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Asiakkuus ja myynti –osasto vastaa HSL:n myynnistä, markkinoinnista, brändistä ja viestinnästä, asiakaskokemuksesta, asiakaspalvelusta ja matkalippujen tarkastuksesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

CRM-ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan HSL:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, digipalveluiden konseptinomistajuuksista ja asiakastiedoista vastaavaa ryhmäämme.

Hakuaikaa on jatkettu 12.11.2018 saakka ja aikaisemmin hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan haussa.

CRM-asiantuntijana vastaat HSL:n kuluttaja-asiakkaiden asiakasrekistereistä ja asiakastiedoista. Tehtäväsi on kehittää HSL:n asiakkuuksien ja asiakastietojen hallintaa sekä vastata asiakastietojen ajantasaisuudesta, oikeellisuudesta ja tietosuojasta. Myynnin, markkinoinnin, viestinnän, asiakaspalvelun ja liikennesuunnittelun asiakastietotarpeet ja tiedon hyödyntämismahdollisuudet innostavat sinua työssäsi. Toimit asiakastietojen liiketoimintaomistajana ja teet tiivistä yhteistyötä järjestelmäratkaisuista vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja asiantuntemusta asiakkuuksien hallinnan kehittämisestä, MS Dynamics CRM D365-järjestelmästä, asiakasrekistereistä ja tietovarastoista. Kykenet hahmottamaan monitahoisia kokonaisuuksia ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Otteesi työntekoon on suunnitelmallinen, huolellinen ja itsenäinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kykenet toimimaan projektipäällikön roolissa. Analytiikkaosaaminen, työkalujen (kuten Power BI:n, Excelin, SQL-kyselyiden) hallinta sekä asiakastietojen ja –analyysien informaatiomuotoiluosaaminen (taulukot, kuvaajat, kartat) ovat tehtävässä eduksi. Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Työ alkaa: 1.11.2018
Työavain: HSL-51-9-18

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Sundell, puh. 045 657 9608, ti 6.11. klo 8.00-8.45 ja to 8.11. klo 8.00-9.00.