(Poistunut julkaisusta)

CRM-asiantuntija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme joukkoomme ratkaisukeskeistä CRM-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat Suomen Intrumin CRM-tuesta yhteistyössä konsernin tukihenkilöiden kanssa sekä avustat myynnin ja markkinoinnin tuen tehtävissä. Pääset kehittämään myynnin ja markkinoinnin raportointia ja luomaan uusia entistä toimivampia mittareita toiminnan kehittämiseksi.

Myynnin ja markkinoinnin osasto koostuu noin kolmestakymmenestä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijasta. Olemme osa kansainvälistä konsernia, joten työssäsi pääset käyttämään sekä suomen että englannin kieltä ja tekemään myös kansainvälistä yhteistyötä.

Odotamme, että omaat kaupallisen ajattelutavan ja ymmärrät b2b-myynnin lainalaisuudet. Viet asioita eteenpäin proaktiivisesti sekä tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja vahva palveluasenne. Vahvat tietotekniset taidot ja kokemus Salesforcesta on edellytys työssä onnistumiselle. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, voit olla juuri etsimämme rautainen asiantuntija. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.10.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Juha Pihlajamäki, p. 050 040 5786. Tavoitat hänet parhaiten to 20.9. klo 8-12 ja pe 21.9. klo 8-12.