(Poistunut julkaisusta)

CRM-asiantuntija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Työavain: HSL-51-9-18
Hakuaika alkaa: 4.9.2018
Hakuaika päättyy: 23.9.2018 21.00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.11.2018

Työn kuvaus

Asiakkuus ja myynti –osasto vastaa HSL:n myynnistä, markkinoinnista, brändistä ja viestinnästä, asiakaskokemuksesta, asiakaspalvelusta ja matkalippujen tarkastuksesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

CRM-ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan HSL:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, digipalveluiden konseptinomistajuuksista ja asiakastiedoista vastaavaa ryhmäämme.

Hakuaikaa on jatkettu 23.9.2018 saakka ja aikaisemmin hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan haussa.

CRM-asiantuntijana vastaat HSL:n asiakasrekistereistä ja asiakastiedoista. Tehtäväsi on kehittää HSL:n asiakkuuksien ja asiakastietojen hallintaa sekä vastata asiakastietojen ajantasaisuudesta, oikeellisuudesta ja tietosuojasta. Olet HSL:n asiakastietojen pääkäyttäjä. Myynnin, markkinoinnin, viestinnän, asiakaspalvelun ja liikennesuunnittelun asiakastietotarpeet ja tiedon hyödyntämismahdollisuudet innostavat sinua työssäsi. Toimit asiakastietojen liiketoimintaomistajana ja teet tiivistä yhteistyötä järjestelmäratkaisuista vastaavien asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja asiantuntemusta asiakkuuksien hallinnan kehittämisestä, MS Dynamics-järjestelmästä, asiakasrekistereistä ja tietovarastoista. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia. Otteesi työntekoon on suunnitelmallinen, järjestelmällinen, huolellinen ja itsenäinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kykenet toimimaan projektipäällikön roolissa. Analytiikkaosaaminen, työkalujen (kuten Power BI:n, Excelin, SQL-kyselyiden) hallinta sekä asiakastietojen ja –analyysien informaatiomuotoiluosaaminen (taulukot, kuvaajat, kartat) ovat tehtävässä eduksi. Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Sundell, puh. 045 657 9608, ti 11.9. klo 8.30-9.30 ja ma 17.9. klo 8.30-9.30.

https://ura.hsl.fi/#/