(Poistunut julkaisusta)

CREW PLANNER/CONTROLLER
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Haemme nyt Norran Crew Planning and Control -tiimiin kahta tehokasta ja innokasta

Crew Planneria/Controlleria.

Tehtävään kuuluu lentävän henkilökunnan työvuorojen suunnittelu ja hallinnointi. Työvuorosuunnittelussa pyritään tehokkaaseen miehistökäyttöön siten, että työaikasäännöstö, lentämiseen liittyvä muu työaikojen sääntely, kuten EASA-OPS ja yhtiön omat manuaalit sekä TES-asiat tulevat huomioiduksi. Tiimiin kuuluvat esimies, vuoroesimiehet ja kymmenkunta kollegaa, jotka toimivat eri rooleissa Crew Plannererina, Crew Controllereina, Operations Controllereina ja Operations Controller Assistanteina. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja tehokkaassa sekä asiantuntevassa tiimissämme tuemme toisiamme yli tehtävärajojen. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Vantaa lentokentällä.

Hyvältä hakijalta odotamme:

  • Suunnitelmallisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
  • Kokemusta lentoliikenteen miehistökäytöstä
  • Ilmailumääräysten tuntemusta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Työ on ajoittain hyvin hektistä ja vaadimme hyvää paineensietokykyä sekä pitkäjänteisyyttä

 

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä, sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen sekä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Toinen avoinna olevista positioista on vakituinen ja toinen noin vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta!

 

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 18.3.2018 mennessä. Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

 

Tehtävästä voi kysellä lisätietoja osoitteesta rekry@flynorra.com.