(Poistunut julkaisusta)

Credit Specialist
St1 Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haluatko liittyä joukkoon energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle? Etsimme nyt asiakkaamme St1 Nordic Oy:n palvelukseen motivoitunutta ja palveluhenkistä

CREDIT SPECIALISTia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu luotonvalvonta, sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköpostitse, asiakastietojen ylläpito luottojen osalta, perintäprosessin seuranta sekä yhteistyökumppanin yhteyshenkilönä toimiminen myyntisaataviin liittyvissä asioissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • intoa oppia luotonvalvonta- ja perintätehtävien tulevaisuuden osaajaksi ja koet asiakaspalvelun omaksesi
  • joustava, tarkka ja huolellinen ote työhön etkä kaihda rutiininomaisia työtehtäviä
  • innostunut, energinen ja oma-aloitteinen asenne
  • kykyä toimia tehokkaasti paineen alla - et hätkähdä tiukkojakaan aikataulutilanteita
  • hyvää tiimi- ja yhteistyökykyä, halua auttaa myös muita onnistumaan
  • kokemusta Microsoft Office -ohjelmien käytöstä ja kykyä omaksua useiden ohjelmistojen samanaikaista käyttöä
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä et myöskään kaihda asiakaspalvelutilanteita englannin tai ruotsin kielellä

Voit olla kaupallisen koulutuksen omaava, urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden lupaus tai urallasi jo pidemmällä oleva osaaja. Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja tehtävässäsi palvelet sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen. Tarjoamme hyvät ja kannustavat henkilöstöedut. Työympäristönä on viihtyisä avokonttori hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää mahdollisimman pian Baronan järjestelmän kautta. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.