(Poistunut julkaisusta)

Credit Specialist - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi ja YouTubesta: http://bit.ly/2FZqkEs
Etsimme  asiakkaallemme  energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle St1 Oy:lle ammattitaitoista ja palveluhenkistä Credit Specialistia määräaikaiseen noin 6 kuukauden  pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Monipuoliseen tehtävään kuuluvat  luotonvalvonta, sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelu puhelimitse ja sähköpostitse, asiakastietojen ylläpito luottojen osalta sekä myyntisaataviin liittyvät tehtävät ja perintäprosessin seuranta. Lisäksi haluat tukea liiketoimintaa ja vaikuttaa aktiivisesti asiakastyytyväisyyteen. Credit Specialistina työskentelet osana taloushallinnon tiimiä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen. 
Menestyäksesi tehtävässä sinulta vaaditaan suomen kielen osaamista. Lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksesi. Hallitset Microsoft Office -ohjelmat ja sinulla on kykyä omaksua useiden ohjelmistojen samanaikaista käyttöä. Sinulla on intoa oppia luotonvalvonta- ja perintätehtäviä ja koet asiakaspalvelun omaksesi. Viihdyt työssä, joka sisältää myös päivittäin toistuvia rutiineja. Voit olla kaupallisen koulutuksen omaava, urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden lupaus tai urallasi jo pidemmällä oleva osaaja. Tehtävässäsi palvelet sekä yksityis- että yritysasiakkaita. 

Arvostamme osaamisen lisäksi
  • kykyä toimia tehokkaasti paineen alla - et hätkähdä tiukkojakaan aikatauluja 
  • joustavuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • innostunutta, energistä ja oma-aloitteista otetta työhön 
  • hyvää tiimi- ja yhteistyökykyä, halua auttaa myös muita onnistumaan
  • avointa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin
  • tinkimätöntä tarkkuutta rutiininomaisten työtehtävien hoitamisessa 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen  tehtäväkokonaisuuden. Pääset työskentelemään viihtyisässä avokonttorissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 6090 517 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.