(Poistunut julkaisusta)

CREDIT MANAGER, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
St1 Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu.

 

Etsimme asiakkaallemme St1:lle

CREDIT MANAGERIA

Credit Managerina työtehtäväsi koostuvat luotonmyöntämisestä ja -valvonnasta sekä saataviin liittyvistä tehtävistä ja perintäprosessin seurannasta. Tuotat työohjeita varmistaen samalla prosessien toimivuuden ja oikeellisuuden. Asiakastietojen ylläpito, raportointi ja analysointi ovat niin ikään osa tehtävänkuvaasi. Osallistut myös muun tiimin tukemiseen päivittäisissä tehtävissä. Lisäksi odotamme vahvaa panostasi luotonmyöntö- ja valvontaprosessien kehittämisessä ja järjestelmäprojektien eteenpäin viemisessä.

Etsimämme Credit Manager on jo hankkinut tehtävään soveltuvaa kokemusta luoton- ja/tai rahoitusalan työtehtävistä. Hallitset Microsoft Office -ohjelmat ja sinulla on kykyä omaksua useiden ohjelmistojen samanaikaista käyttöä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka haluaa auttaa myös muita onnistumaan. Työskentelytyylissäsi korostuvat innostuneisuus, oma-aloitteisuus ja vastuuntunto sekä kyky prosessien kehittämiseen. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä, mutta et kaihda rutiineja. Kokemuksesi kautta toimit tehokkaasti myös paineen alla, etkä hätkähdä tiukkojakaan aikatauluja. Erinomaisella asiakaspalveluasenteella toimit tukena joustavasti yli organisaatiorajojen.

Tarjoamme sinulle:

- pitkän määräaikaisen äitiyslomasijaisuuden; työsopimus tehdään suoraan St1:n kanssa
- pääset osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
- mielenkiintoisen, vaihtelevan, haastavan ja mielekkään työn energia- ja rahoitusalan näköalapaikalta
- mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
- hyvät ja kannustavat henkilöstöedut
- viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Keväällä 2020 tulemme muuttamaan uusiin tiloihin upeaan Pasilan Triplaan.

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.