Credit Management Accountant, Tarkett Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Oletko laskentatoimesta ja taloushallinnosta kiinnostunut ja jo työkokemusta kerryttänyt tradenomi? Löytyykö sinulta tarkkuutta, ripeyttä ja rohkeutta tarttua tehtäviin? Kiinnostaako sinua työskentely huippuluokan lattianpäällysteratkaisuja tarjoavassa kansainvälisessä yrityksessä, joka tuo markkinoille innovatiivisia, inspiroivia ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä tuotteita? Jos sinua innostaa monipuoliset työtehtävät, halu kehittyä taloushallinnon osaajana, loistava tiimihenki sekä kansainvälisessä ympäristössä työskentely, voit olla etsimämme henkilö.
KUVAUS
Työtehtäviisi kuuluu luotonhallinnan kokonaisvaltainen hoitaminen, hyvityslaskujen teko sekä erilaiset raportointi-, hallinnointi- ja laskutustehtävät. Työskentelet läheisessä yhteistyössä myynnin ja asiakaspalvelun sekä pohjoismaisten kollegoittesi kanssa. Lisäksi olet tarpeen mukaan yhteydessä Tarkettin asiakkaisiin.

Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa tukea aina tarvittaessa. Emme siis odota sinun vielä olevan valmis taloushallinnon ammattilainen, vaan asenne ratkaisee!

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon osaajana
* Matalahierarkkisen ja ruotsalaisittain keskustelevan yrityskulttuurin
* Viihtyisän työympäristön, kivat työkaverit ja hyvät työvälineet
* Kannustavan ja osaavan tiimin tuen
* Kansainvälisen työympäristön
* Kattavat työsuhde-edut


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutusta (esim. laskentatoimeen suuntautunut tradenomi)
* Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Sujuva ruotsin ja englannin kielen taito
* Vastuullinen, täsmällinen ja huolellinen työote
* Hyvät organisointitaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä
* Hyviä MS Office, erityisesti Excel-taitoja


Tehtävässä etuna nähdään SAP- ohjelmisto-osaaminen.

Jos olet etsimämme hands on -asenteella varustettu henkilö, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Alkuvuodesta 2021
* Työmäärä: 37,5 h/viikko
* Kesto: Sijaisuus, syksyyn 2022
* Paikka: Leppävaara, Espoo
* Palkka: Sopimuksen mukaan

MUUTA TIETOA
Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Suomessa 25 henkilöä työllistävällä Tarkettilla on maailmanlaajuisesti n. 12 000 työntekijää, yli 100 maassa sekä 34 tuotantolaitosta. Yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista: Tarkett myy päivittäin noin 1,3 miljoonaa neliömetriä lattiaa ja vuonna 2019 Tarkettin liikevaihto oli 3,0 miljardia euroa.

Tarkettin liikeideana on tuoda markkinoille innovatiivisia, inspiroivia ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä tuotteita. Tuotekehityksessä on huomioitu kauniin designin lisäksi ratkaisujen ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus koko pitkän elinkaaren ajan. Pitkäjänteinen asiakasyhteistyö, ympäristövastuu ja henkilöstön hyvinvointi ovat avainasemassa Tarkettin yrityskulttuurissa. Yrityksen sisäinen henki rohkaisee henkilöstön innovatiivisuutta ja kasvattaa henkilöstön yhteishenkeä tulosten saavuttamiseksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot