(Poistunut julkaisusta)

Credit Engine Team Lead
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018

Tule kanssamme ravistelemaan Suomen asuntolainamarkkinaa - me raivaamme tietä, ensimmäisenä Euroopassa, rakentamalla täysin automatisoitua asuntolainojen luottopäätös- ja hinnoittelumoottoria! Olemme OPn Luottovastuut ja -analyysit -palvelualueelle perustettu uusi Digitaaliset luottopäätökset-osasto, jossa tavoitteenamme on muuntaa asuntolainojen liiketoimintaosaamisemme mallinnukseksi, koodiksi ja lopulta ratkaisuksi, joka tekee asiakkaidemme arjesta sujuvamman.

Haemme Helsinkiin inspiroivaa ja osaavaa tiiminvetäjää, joka jakaa tekemisen palomme päästä luomaan uutta, kehittämään liiketoimintaa ja näkemään oman työn lopputuloksen konkreettisesti.

Credit Engine Team Lead

 • Johdat henkilöasiakkaiden asuntoluottoprosessin luottopäätös- ja hinnoittelumoottorin kehitystä
 • Toimit tiiminvetäjänä tästä kehitystyöstä ja ylläpidosta vastaavalle tiimille
 • Johdat pilvipalvelupohjaisen henkilöasiakasrahoitusprosessin kehittämistä ja luot edellytyksiä koneoppimisen sekä uusien tietolähteiden hyödyntämiselle vastuualueellasi
 • Varmistat menestyksekkään yhteistyön OP Ryhmän sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä vastuualueellasi
 • Varmistat asiakaskokemuksen, liiketoiminnan, riskienhallinnan ja sääntelynmukaisuuden tarpeet automaattisen luottopäätös- ja hinnoittelumoottorin kehittämisessä sekä ymmärrät tehtyjen valintojen vaikutukset liiketoiminnan ja riskienhallinnan näkökulmasta
 • Toimit asiantuntijana digitalisaatiota edistävissä pankkitoiminnan strategisissa hankkeissa ja projekteissa tarvittaessa myös vastuualueesi ulkopuolella

Oikean osaajan tunnusmerkit

 • Olet ratkaisukeskeinen, analyyttinen ja innostava. Yhdistät teoriaa ja käytäntöä liiketoimintaa edistävällä tavalla.
 • Pystyt työskentelemään hyvin myös paineen alla ja omaksumaan uusia asioita myös nopealla aikataululla.
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet innoissasi mahdollisuudesta vetää tiimiä, joka kannustaa, neuvoo ja haastaa toisiaan.
 • Olet dynaaminen, inspiroiva ja ennen kaikkea tiimiläisiä tukeva ja valmentava johtaja. Sinulla on kykyä ohjata tiimiämme ja sen yksilöitä uudistumaan ja kehittämään palveluamme tunnistaen heidän yksilöllisen potentiaalinsa.
 • Sinulla on kokemusta ketterän kehitystiimin johtamisesta sekä näyttöä mallinnukseen perustavan työn ohjaamisesta
 • Sinulla on vahvaa näyttöä algoritmipohjaisten sovellusten kehittämisestä sekä ymmärrät tilastokeskeisten ohjelmointien (esim. R, SciPy, Python, Scala) käyttöä tilastollisessa analyysissä
 • Sinulla on tehtävään soveltuvat opinnot taustallasi; vähintään maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinto esim. (kansan)taloustieteessä, matematiikassa tai fysiikassa.
 • Aiempi kokemus rahoitusalalta lasketaan eduksi
 • Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti erinomaisesti suomeksi ja englanniksi

Tartu mahdollisuuteen

Yksikköömme kootaan pankkitoiminnan digitaalista rahoitusprosessin päätöksentekoa toteuttavat sekä kehittävät osaajat. Työmme on keskeinen osa ennennäkemättömän uudistushaluista ja asiakaskeskeistä strategiaamme. Tehtävässäsi vaikutat samalla suoraan asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tuloksellisuuteen. Tukena sinulla on vahva brändi ja alan parhaat osaajat. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä työkavereiksi mukavat ja osaavat alansa asiantuntijat.

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä yksikönpäällikkö Mika Myllykangas puh. 040 762 1593 kertoo sinulle mielellään lisää pe 1.6. 10.00-12.00, tai to 7.6. 12.00-14.00. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse mika.myllykangas(at)op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 11.6.2018 mennessä OP Uramahdollisuudet -sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään soveltuvuusarvio, huumausainetesti ja terveyskysely.