(Poistunut julkaisusta)

Credit Engine Lead Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OP:n Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.
  Nyt etsimmekin Credit Engine Lead Developeria vahvistamaan tiimiämme Helsingissä.
  Credit Engine Lead Developer    Tule kanssamme ravistelemaan Suomen asuntolainamarkkinaa ja rakentamaan täysin automatisoitua asuntolainojen luottopäätös- ja hinnoittelumoottoria ensimmäisten joukossa Euroopassa. Haemme Helsinkiin Credit Engine Lead Developeria ottamaan teknisen kokonaisvastuun algoritmipohjaisesta Luottopäätöskone-sovelluksestamme, jakamaan tekemisen palomme päästä luomaan uutta ja näkemään oman työn lopputuloksen konkreettisesti asiakkaalla asti. Käytössämme ovat ketterät työtavat, sovelluksemme toimii julkisessa pilvessä ja koodaamme Kotlinia.
 
Roolissasi olet vastuussa OP:n henkilöasiakkaiden asuntoluottoprosessin automaattisen luottopäätöskoneen toiminnasta ja mallien implementaatiosta aina kehitysvaiheesta tuotantoon asti.
Toimit sparraajana niin Luottopäätöskonetta kehittäville mallintajille kuin muun hankkeen kehitystiimille ja sen koodareille.
 
Oikean osaajan tunnusmerkit   Credit Engine Lead Developerina olet vastuussa Luottopäätöskoneen teknisestä toteutuksesta. Sinulla on jo työkokemusta back end -kehityksestä ja hallitset erinomaisesti ainakin yhden vahvasti tyypitetyn ohjelmointikielen. Testiautomaatio ja versiohallinta ovat sinulle tuttua kauraa ja osaat avata monimutkaisenkin ongelman helposti sulatettaviksi kokonaisuuksiksi. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä sinulla on aito valmennusmentaliteetti ja saat hyvää mieltä auttaessasi muita. Olet innoissasi mahdollisuudesta olla osa tiimiä, joka kannustaa, neuvoo ja haastaa toisiaan! Työssä oppiminen on meille tärkeää eikä kaikkea ei tarvitse heti osata, sillä kehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa.
  Tehtävässä on eduksi jos
• tilastokeskeinen ohjelmointi (esim., Python tai R), relaatiotietokannat tai suurien datamäärien käsittely ovat sinulle tuttuja.
• Matematiikka malliemme takana ei pelota sinua – koulutustaustoista katsotaan eduksi (mutta ei välttämättömäksi) erityisesti tietojenkäsittelytiede, systeemianalyysi, matematiikka tai fysiikka.    
Tartu mahdollisuuteen
  Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen talo. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja palvelukehitysosaaminen. Käytössäsi on modernit teknologiat, koodaamme Luottopäätöskonetta konttipohjaisesti Kotlinilla, ja ratkaisu on pilvipalvelupohjainen. Halutessasi voit pureutua myös itse mallien kehittämiseen ja datatieteeseen. Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet, monipuoliset uramahdollisuudet sekä kokea OP:n yhteisöllisen työkulttuurin.   Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Credit Engine Team Lead Kaisa Parkkila kertoo sinulle mielellään lisää puhelimitse tai WhatsAppilla (puh. 040 821 6817) tai sähköpostilla (kaisa.parkkila(at)op.fi).   Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 25.11.2018 mennessä oheisen painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.     Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään soveltuvuusarvio, huumausainetesti ja terveyskysely.