(Poistunut julkaisusta)

Credit Controller
Bridgestone

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Etsimme nyt

CREDIT CONTROLLERIA

 

Tehtäväsi on vastata yrityksen asiakkaiden luotonhallinnasta ja myyntireskontrasta. Ylläpidät asiakastietoja SAP-järjestelmässä ja seuraat asiakkaiden taloudellisia muutoksia sekä erääntyneiden laskujen perintää. Autat tarvittaessa myyntilaskujen korjauksissa mm. alennusten, maksuehtojen ja laskutusosoitteiden osalta. Hoidat myös kuukausittaista luottoraportointia. Lisäksi teet asiakkaan hyvitysmaksujen maksupyyntöjä. Raportoit tehtävästäsi yrityksen paikalliselle Business Controllerille.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta luotonvalvonnan tehtävistä mielellään kansainvälisessä yrityksessä. Arvostamme aiempaa käyttökokemusta SAP-järjestelmän parista, numeerista tarkkuutta ja hyviä kommunikointitaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esim. BBA (kirjanpito/rahoitus) ja sujuva englannin kielen taito. Työ edellyttää priorisointikykyä, tehokkuutta painetilanteissa, joustavuutta ja yksityiskohtien huomioimista. 

Tarjoamme aidosti kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön sekä mahdollisuuden olla osana menestyvää eurooppalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 10.11., 12.11. ja 17.11. kello 9–11. Soittopyynnöt voit lähettää osoitteeseen tia.nissinen@arespartners.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/ linkistä ”Aresnets” 25.11.2020 mennessä.