Credit Controller, kokoaikainen, equensWorldline, Helsinki
equensWorldline SE

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020
Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Credit Controller!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, equensWorldlinelle, Credit Controlleria Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. 
Luotonvalvonnassa tehdään töitä pankin Mastercard ja Visa -tuotteiden luotonvalvonnan parissa. Tehtävässä tehdään maksusuunnitelmia, hoidetaan saldotodistuksia ja korkolaskelmia. Asiakaskontaktit tapahtuvat joko puhelimitse tai kirjallisesti. Tehtävässä suoriutumien edellyttää kokemusta luotonvalvonnasta, asiakaspalvelusta sekä tietotaitoa hyvästä perintätavasta. Työntekijällä on mahdollisuus osallistua tiimin prosessien parantamiseen. Asiakaspalvelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Työssä käytetään räätälöityjä korttisovelluksia sekä normaaleja toimistotyökaluja.
Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta ja tehokkaasta palvelemisesta – kuuntelet asiakasta ja haluat tarjota ratkaisuja, jotka jopa ylittävät asiakkaan omat odotukset. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi työntekijä, tärkeintä on, että omaat hyvän asenteen ja teet työtä intohimolla!

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.
 
Pääasialliset tehtävät
 • Luotonvalvonta
 • Maksusuunnitelmien tekeminen
 • Yhteydenpito asiakkaisiin niin puhelimitse kuin sähköpostitse
Odotamme sinulta
 • Kokemusta luotonvalvonnasta
 • Palveluhenkisyyttä ja hyvää kommunikaatiotaitoa
 • Proaktiivista työotetta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on ehdoton etu
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden tutustua ja kehittyä rahoitusalalla
 • Mukavan ja energisen tiimin
 • Paikan kasvavasta yrityksestä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.6, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot