(Poistunut julkaisusta)

Credit Controller equensWorldlinelle
equensWorldline SE

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Onko sinulla vankkaa kokemusta luotonvalvonnasta? Oletko raudan luja ammattilainen, jolla on osaamista maksukorteista sekä hyvistä perintätavoista ja sinulla on vahva asiakaspalveluasenne?

Haemme nyt asiakkaallemme equensWorldlinelle Credit Controllereita vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävässäsi sinulla on vahva rooli luotonvalvonnan eri tehtävien parissa. Credit Controllerina työskentelet pankin Mastercard ja Visa -tuotteiden luotonvalvontatehtävissä, varmistaen pankin saatavien saamisen sekä luottotappioiden välttämisen. Tehtävässä tehdään maksusuunnitelmia sekä hoidetaan saldotodistuksia ja korkolaskelmia.

Asiakaskontaktit tapahtuvat joko puhelimitse tai kirjallisesti. Credit Controllerin roolissa sinulla on mahdollisuus osallistua myös tiimin prosessien kehittämiseen ja parantamiseen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Credit Controllerina suoriutumien edellyttää kokemusta luotonvalvonnasta, asiakaspalvelusta sekä tietotaitoa hyvästä perintätavasta. Koulutustaustaasi enemmän merkitystä on vahvalla kokemuksella, mutta esimerkiksi Luottotutkinto voidaan katsoa eduksi. Asiakaspalvelukielet ovat suomen lisäksi ruotsi ja englanti, joissa toivomme vahvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Työ edellyttää myös hyvää IT-osaamista. Työssä käytetään räätälöityjä korttisovelluksia sekä normaaleja toimistotyökaluja kahden eri yrityksen järjestelmissä.

Työskentelet tehtävässä arkisin toimistoaikojen puitteissa. EquensWorldlinen Helsingin toimisto sijaitsee Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään luottotietoselvitys, henkilöturvallisuusselvitys sekä huumetestaus.

Lisätietoa saat henkilöstökonsultti Sakran Nuojualta, numerosta 0505716584.