(Poistunut julkaisusta)

Credit & Collection Specialist
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Job reference:
5235

Vantaa/Espoo

Millainen tehtävä on kyseessä?
Tehtävässä toimit osana taloustiimiä, jossa päävastuualueenasi on operatiivinen luotonvalvonta ja perintä. Päätavoitteenasi on ylläpitää toimivaa luottopolitiikkaa kehittämällä luotto- ja perintäprosesseja. Hallinnoit luottoon ja perintään liittyviä sisäisiä sekä ulkoisia sidosryhmiä ja tarjoat operatiivista tukea myyntitiimille.

Mitä tehtävä sisältää?
Credit & Collection Specialist roolissa vastaat luotonvalvontaan ja perintään liittyvistä aktiviteeteista koordinoimalla ja monitoroimalla näihin liittyviä prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa ja neuvottelet heidän kanssaan asiakkaiden luottopäätöksistä käyttämällä avuksi asiakkaiden tili- ja luottotietoja. Olet myös läheisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittämällä toimivaa yhteistyösuhdetta. Tässä tehtävässä tulet hallinnoimaan saatavia ja tekemään luottopäätöksiä tavoitteenasi minimoida riskiä sekä maksimoida myyntiä. Tulet toimimaan luotonvalvonta ja perintäohjelmiston (SAP) pääkäyttäjänä.

Keskeisimmät tavoitteesi liittyvät asiakkaiden maksukierron lyhentämiseen sekä ajantasaisen luottopolitiikan ylläpitämiseen. Pääset mukaan talouteen liittyviin projekteihin tavoitteena jatkuvasti kehittää eri prosesseja sekä tapoja työskennellä tiimissä. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, kuuden hengen taloustiimissä Suomessa sekä tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Euroopan regioonan tiimin kanssa. Tehtävä alkaa Vantaan toimistollamme, mutta siirrymme uusiin tiloihin Espoon Keilarantaan vuoden 2019 alussa.

Hilti on palkittu työpaikka, meidät valittiin maailman 22:ksi parhaimmaksi työpaikaksi vuonna 2017.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Mitä odotamme sinulta:
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullinen että kirjallinen)
  • Olet koulutukseltasi KTM tai tradenomi, tai juuri valmistumassa
  • Aikaisempi talouskokemus katsotaan eduksi
  • Hyvät yhteistyökyky ja asiakaspalveluhenkisyys
  • Kyky analysoida dataa ja hahmottaa laajempia kokonaisuuksia
  • Jämäkkä työskentelyote sekä kyky tehdä päätöksiä
  • Vahva kommunikointi-, neuvottelu- ja ongelmanratkaisukyky
  • Energinen ulosanti ja erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • Halu oppia ja kehittyä, sekä kehittää asioita
  • Hyvät excel taidot

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 10.6.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Tutustu Hiltin rekrytointiprosessiin täältä: https://www.hilti.fi/content/hilti/E1/FI/fi/company/news---events/hilti-blogi/Rekry.html

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com