(Poistunut julkaisusta)

Credit Analyst
Volvo Rahoitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Asiakkaamme Volvo Rahoitus hakee

CREDIT ANALYST

tehtävään leasing- ja osamaksurahoituksen osaajaa.


Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme luottokelpoisuuden analysoiminen ja luottopäätösprosessiin osallistuminen. Olet mukana kehittämässä luottoprosessia ja riskienhallintaa. Raportoit luottoriskeihin liittyviä keskeisiä lukuja ja analysoit niitä.

Toivomme sinulta:
  • Kokemusta esimerkiksi rahoitusalan tehtävistä tai luottoriskien hallinnasta. Olet työskennellyt leasing- ja osamaksurahoituksen parissa ja olet analysoinut yritysten tilinpäätöksiä.
  • Ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä sekä itsenäistä työskentelytapaa.
  • Kykyä tehdä töitä läheisessä yhteistyössä muiden tiimien kanssa.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Ylempää korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa esim. laskentatoimesta tai rahoituksesta.
  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.
  • Hyviä tietoteknisiä (mm. Excel) taitoja ja kiinnostusta kehittää käytössä olevia sovelluksia.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen työn intensiivisessä työympäristössä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja osallistumaan projekteihin Nordic-tasolla. Tiimimme on pieni, mutta toimimme osana suurta Volvo-konsernia.

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Volvo Truck Centerissä Vantaan Viinikkalassa. Etätyön tekeminen on myös osittain mahdollista.


Lisätiedot ja hakeminen

Työsuhde on vakituinen ja työsopimus solmitaan Volvo Rahoituksen kanssa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland:in kanssa.

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten, joten jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi linkin tai rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Credit Analyst. Liitäthän hakemukseesi englanninkielisen CV:si ja palkkatoiveesi. Toimithan nopeasti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Senior HR-konsulttiin Mona Suihkon sähköpostitse mona.suihko@temp-team.fi tai puhelimitse 040 185 1080 (arkisin klo 9-16).


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.