Creator, Electrical
Creators Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Haemme kahta aloittelevaa tai kokeneempaa sähkösuunnittelijaa Helsinkiin.

Tulevan elokuun lopussa juhlistamme Creatorsin 3-vuotistaivalta. Olemme kolmessa vuodessa kasvaneet kyseenalaistetusta start-upista asiakkaiden ja työntekijöiden arvostamaksi insinööritoimistoksi, jossa työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Yrityskulttuurissamme arvostetaan työntekijöitä yksilöinä, panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja vaalitaan yhteisöllisyyttä. Tuntopalvelussa työntekijämme ovat antaneet meille anonyymisti arvion 4,8/5.

Avasimme toukokuussa toimiston myös Tampereelle ja haemme kesälomien jälkeiseen aikaan lisävahvistuksia sähkö- sekä mekaniikkasuunnitteluun molempiin kaupunkeihin. Organisaatiossamme työskentelee yhteensä yli 70 sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelijaa, olisitko sinä seuraava?

Tulevat työtehtävät vaihtelevat melko paljon riippuen projektista, osaamisestasi sekä toiveistasi. Meillä näihin saa vaikuttaa, sillä haluamme että olet arkipäiväiseen työhösi tyytyväinen. Liiketoimintamme koostuu asiakkaille toteutettavista projekteista, joten yhteneväistä kaikille työtehtäville on se, että työskentelet asiakasrajapinnassa sekä kone- ja laitesuunnittelun parissa. Projektisi voivat suuntautua esim. kaivos- tai mineraalinjalostusteollisuuteen, tuotantolaitoksiin, energiaratkaisuihin tai liikkuviin koneisiin.

Suunnittelijan rooli Creatorsilla edellyttää teknistä koulutusta sekä itseohjautuvaa asennetta, sillä olemme esimiehetön organisaatio. Aikaisempi kokemus suunnittelutyöstä on yleensä välttämätöntä, sillä hyppäät yleensä projektiin nopeasti aloituksen jälkeen. Suunnitteluohjelmistona käytämme yleensä EPLAN:ia tai CADMATIC:ia, joten näiden osaaminen on eduksi. Tarvittaessa koulutamme sinut EPLAN-osaajaksi.

Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä tai asiakasprojekteistamme, ole yhteydessä heinäkuussa Veli-Mattiin (050 317 0418 tai veli-matti@creators.fi) tai elokuussa Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi). Kesälomista johtuen vastauksissamme voi olla viivettä.

Huomioithan, että täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jätä hakemustasi hakuajan viimeiselle päivälle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474503
  • Tehtäväalue: Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (veli-matti (a) creators.fi)
  • Puhelin: 050 317 0418
  • Sijainti: Helsinki